Otišao na planinarenje, ali nije se pojavio na dogovorenom mestu: Prijatelji ubrzo saznali GORKU ISTINU

Svijet

Otišao na planinarenje, ali nije se pojavio na dogovorenom mestu: Prijatelji ubrzo saznali GORKU ISTINU

Crne slutnje su se obistinile

Kreg Kluatr (40) iz Livingstona, pronađen je mrtav u četvrtak nakon što je dan ranije otišao na planinarenje sa prijateljem, verovatno u lov na krupnu divljač, ali se nikada nije pojavio na određenom mestu sastanka.

Potraga je počela u sredu uveče sa timovima na zemlji i u helikopterima koji su koncentrisali svoje napore na oblast Siks Mil Krik na planinama Absaroka, severno od Nacionalnog parka Jelouston.

– Razdvojili su se u nekom trenutku kasnije ujutru. Kada se drugi čovek vratio u njihovo vozilo, a njegov prijatelj nije bio tamo, pozvao nas je i počeli smo da tražimo – rekao je šerif okruga Park Bred Bičler za Livingston Enterprise.

Kluatr je kasnije pronađen mrtav, sa tragovima napada životinje, a pretpostavlja se da je u pitanju bio grizli, prenosi Njujork post.

Nesrećni muškarac se preselio iz rodnog Masačusetsa pre više od dve decenije u Montanu, gde je upoznao svoju buduću suprugu Džejmi i odlučio da napravi dom, rekao je njegov otac za Asošiejted pres.

– Bio sam ponosan na svog sina. Bio je dobar, vredan i porodičan čovek – naveo je Dejvid Kluatr, otac nastradalog Krega. (objektiv.rs)