STROGA! Žena od sultana oplela po vezi Aleks i Dejana, spomenula i PROPALI BRAK Dragojevića, evo da li smatra da je sve DOGOVOR!

Showbizz

STROGA! Žena od sultana oplela po vezi Aleks i Dejana, spomenula i PROPALI BRAK Dragojevića, evo da li smatra da je sve DOGOVOR!

Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, je komentarisala sve aktuelnosti iz ”Zadruge 5”, a nezaobilazna tema je svakako ljubavni trougao čije ljubavne drame intrigiraju region iz dana u dan već 7 meseci unazad.

– Svi smo to morali da ispratimo, to je obeležilo čitavu sezonu, kao nekad Kija Luna i Sloba. Sami Dalila i Dejan znaju kakav je odnos bio van Zadruge i s kojom namerom su ušli tu zajedno. Mnogi su komentarisali da je dogovor, ali meni to nije logično. To su ozbiljne stvari. Brak da se zbog dogovora baci u vodu, ja ne smatram da je to tako. Svakako ne smatram da je u redu to što je ona njemu uradila. Dobro je što je krenuo dalje nakon svega – priča Tijana, pa dodaje:

– Mislila sam da će u vezi sa Aleks biti drugačiji, bar sad dok je sveže. Ali oni su već počeli da se svađaju, on krši i lomi. Ne znam da li je do alkohola ili je on stvarno takav… Razumem da Aleks ljubomoriše, njoj je teško u toj situaciji, jer je nemoguće da nestanu emocije preko noći – priča Tijana u emisiji ”Pitam za druga”.

– Ne sviđa mi se Dalilin postupak prema Dejanu. Bolje da je sačekala da prođe Zadruga, kako bi to prekinula, ali niko ne može da uđe u njenu glavu i zna šta ona oseća – zaključila je Tijana Em. (kurir.rs)