IMALA JE NEKOLIKO BOLNIH SPONTANIH POBAČAJA, ALI ODUSTAJANJE NIJE BILO OPCIJA: Ispovest majke sedmoro dece! (FOTO)

Ispovijesti

IMALA JE NEKOLIKO BOLNIH SPONTANIH POBAČAJA, ALI ODUSTAJANJE NIJE BILO OPCIJA: Ispovest majke sedmoro dece! (FOTO)

Megan Veber Netles prava je inspiracija. Ona je majka sedmoro dece, a iako ima dosta obaveza, to joj ne predstavlja nikakav problem

Vremena se menjaju i u današnje vreme imati veliku porodicu nije tako uobičajeno kao ranije. Osim toga, verovatno i nije za svakoga.

Kao ni usvajanje. Megan i njen suprug Klejn, uprkos tome što već imaju puno dece, odlučili su da usvoje još nekoliko.

Ovaj par se upoznao dok su oboje bili studenti na Floridi. U to su vreme morali da rade nekoliko poslova kako bi sastavili kraj s krajem. Shvatili su da ne mogu ni da sanjaju o velikoj porodici jer nisu imali prihode. Na kraju su se preselili u grad udaljen dva sata dalje, na sever, gde je Klejnov otac imao malu firmu. Upravo to je bila najbolja odluka koju su mogli da donesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Weber Nettles (@nettleszoo)

Na početku Megan je prošla kroz nekoliko bolnih spontanih pobačaja. Nakon toga, pokušala je ponovo da zatrudni, ali nije mogla, što je poražavajuće za svaku ženu koja želi dete.

Bila je uporna da dobije ono što je oduvek želela: veliku porodicu. Pre nego što je konačno uspela u tome, usvojila je dete.

Sada imaju sedmoro dece, od kojih je dvoje usvojeno. Megan tvrdi kako nema nikakve razlike između usvojene i biološke dece.

– Volimo svaki delić svakog od njih. Trudimo se da svako od njih bude tačno ono što jeste – kaže Megan za Brightside.

Iako je prošla kroz mnoge nevolje i patnje, sada joj se san konačno ostvario. Teško je ne primetiti koliko su srećni.

Pored odgajanje dece, Megan aktivno učestvuje u humanitarnom radu. Završila je školu za pedijatrijsku sestru, a u oktobru 2021. otputovala je na Haiti, na obuku za učitelje.

Danas Megan poziva žene da pronađu muškarca koji će s njima stvoriti porodicu iz snova. Što je još važnije, podstiče da se bave svojim strastima i ciljevima. Veruje u to da svet čini boljim i njena je priča pravi podsetnik za sve nas da istrajemo i kad smo suočeni s nedaćama. (stil.kurir.rs)