IMAM TROJE DECE I ČESTO POŽELIM DA IH NEMAM: Evo zašto!

Ispovijesti

IMAM TROJE DECE I ČESTO POŽELIM DA IH NEMAM: Evo zašto!

Majka troje dece priznala je da se nakon rođenja trećeg deteta preispituje što je rađala

Majka troje dece objasnila je kako se našla u situaciji u kojoj sve preispituje, nakon što se zbog rođenja trećeg deteta oseća kao da je ‘odbacila svoj život’ jer je rodila decu baš mlada.

Ona je otkrila da često želi da uopšte nema dece. Mama tvrdi da zapravo nije željela decu kad je bila mlađa, ali do 15. godine rodila je prvo dete, a drugo kada je imala 19, prenosi Mirror.

– Imam troje dece i prilično često poželim da ih nemam. Nikad nisam želela decu i znala sam da želim više od svog života, više od prljavih pelena – rekla je na Redditu.

‘Bila sam dobro s prvo dvoje, ali treće me je stvarno nateralo da sve preispitam’, ispričala je.

Mama koja je svoje najmlađe dete rodila kada je imala 24 godine, kaže da odgajanje dece jednostavno nije ono čime želi da se baviti i da se sada plašida je izgubila priliku da se ikada bavi nečim drugim.

– Ovo nije ono što želim da radim u svom životu. Imam decu ovako mlada da nemam šanse da uraidm nešto značajnije u svom životu osim da kažem: ‘Hej, vaspitala sam 3 čoveka. Kakav uspeh – napisala je.

Međutim, mama je brzo bila preplavljena komentarima podrške koji su istakli da to što ima tako malu decu znači da će i dalje biti dovoljno mlada i imati dovoljno vremena da radi druge stvari kada sva njena deca odrastu.

– Vaša deca će odrasti do vaše 42. To je neverovatno – komentarisao je jedan korisnik Reddita, dodajući: ‘Biće dovoljno vremena u vašem životu da radite šta god želite, a i dalje ćete biti dovoljno mladi da to uradite.

Bićeš mlada kad ti deca izađu iz kuće. Pred tobom je ceo život – napisao joj je neko, dok je druga osoba dodala:

‘Moguće je učiniti značajne stvari sa svojim životom čak i kada ti se nađu određene prepreke na putu’. (stil.kurir.rs)