Kupila mužu skupoceni “LAMBORDŽINI”, ali ima jedna CAKA: Evo šta očekuje zauzvrat (VIDEO)

Ispovijesti

Kupila mužu skupoceni “LAMBORDŽINI”, ali ima jedna CAKA: Evo šta očekuje zauzvrat (VIDEO)

Uverena da će se sjajno snaći u novoj ulozi

Anes Ajuni Osman, 19-godišnjakinja iz Malezije, kupila je svom godinu dana starijem suprugu skupoceni Lambordžini Huracan Evo, zato što želi unapred da ga nagradi zbog pažnje koju će posvetiti bebi.

Naime, Ajuni Osman će se poroditi krajem meseca putem carskoga reza, a potom će otići u stodnevnu izolicaju kako bi, između ostalog, umanjila rizik od eventualnih komplikacija nakon porođaja.

Njen suprug Veldan Zulkefli tokom tog razdoblja moraće u potpunosti da se posveti njihovom prvom detetu, a Ajuni Osman je uverena da će se njen dragi odlično uklopiti u svim zadacima, posebno kada je u pitanju menjanje pelena.

– Njemu će to sjajno da ide jer već ionako čisti za našom mačkom, a i navikao je noću da bude budan – istakla je ta devojka, inače uspešna preduznetica u poslovima vezanim za kozmetiku.

Nakon što Ajuni Osman rodi, par će se zaputiti ka njenim roditeljima u Pasir Mas.

@ayunieso24

Jarang sy tunjuk , tapi mungkin ini boleh buat semua sedar bahawa tiada nilai setanding nilai sebuah keluarga, keluarga redha kita insyaallah murah rezeki🥰

♬ อย่างน้อยเราเคยรักกัน – AnAn (อันอัน)

Devojka tokom izolacije namerava da miruje u krevetu, a unutar tih stotinu dana biće joj najstrože zabranjeno da prima bilo kakve posete. (objektiv.rs)