Muž je napustio kad je doživela teške OPEKOTINE: Vratila se iz mrtvih, a ovako sada izgleda (VIDEO)

Ispovijesti

Muž je napustio kad je doživela teške OPEKOTINE: Vratila se iz mrtvih, a ovako sada izgleda (VIDEO)

Užasna životna priča ni krive, ni dužne devojke

Suprug je napustio svoju mladu ženu nakon teške nesreće kada je zadobila teške opekotine na licu i telu, no ona se vratila. Posledice opekotine su i dalje ostale i promenile su joj lični opis, ali srećna je da je živa.

Njen už je, iz neznanja ili ne, pokušao da ugasi vatru benzinom i ona je podivljala i zahvatila Kortni, koja je cela gorela.

Tada je imala samo 27 godina, a zadobila je ozbiljne opekotine, gde joj je izgorelo 40 odsto lica i tela.

Kortni je prošla kroz nekoliko zahvata presađivanja kože, sedam operacija te je provela 51 dan na intenzivnoj nezi za žrtve požara. Tokom sledeće dve godine, lekari su procenili da će joj biti potrebno još 12 operacija.

Dve nedelje nakon što je otpuštena iz bolnice, muž je napustio nju i njenu 4-godišnju ćerku Karolin. Kortni nije imala nikakva primanja. Budući da je zadobila teške i potencijalno trajne povreda na rukama, možda nikada više ni neće moći da radi.

Računi za bolničke usluge su se gomilali, te je Kortni bila prisiljena da napusti svoju kuću. Ona i Kerolin više nisu imale dom i bile su beskućnice.

No, kada su crkva i zajednica čule za njenu priču, odlučili su da se angažuju i učine nešto nezamislivo za majku i njenu ćerku. Njihovo divno delo vratilo je veru u ljude.

Kortni trenutno prima skromne kakve novčane donacije preko GoFundMe stranice. (objektiv.rs)