SIGURNO STE NEKAD SANJALI DA STE TRUDNI ALI NISTE ZNALI ŠTA TO ZNAČI: Ovo je važan znak, evo koje promjene donosi u život

Zanimljivosti

SIGURNO STE NEKAD SANJALI DA STE TRUDNI ALI NISTE ZNALI ŠTA TO ZNAČI: Ovo je važan znak, evo koje promjene donosi u život

Snovi o trudnoći najčešće su posledica intenzivnog razmišljanja o tome. Ako mnogo želite da zatrudnite, stalno o tome govorite, dugo pokušavate da ostanete u drugom stanju…uopšte nije neobično da vam trudnoća dođe u san. To može značiti I da ste spremni za majčinstvo, ali i još mnogo štošta.

Ako sanjate da ste trudni

Ukoliko sanjate da ste trudni, a niste u stvarnom životu, ovaj san može da znači da će vam se ostvariti dugo očekivana želja. Pred vama je period sreće, zadovoljstva i blagostanja, desiće vam se lijepe stvari.

Ako sanjate da se porađate

Ovaj san bi mogao da znači da je pred vama period u kome morate da budete strpljivi. Možda trenutno morate da sačekate da se stvari odvijaju svojim tokom u životu ili na poslu- “posejali ste sjeme” Ii sada treba da sačekate da nikne, tj. da ono što ste radili da rezultate. Čin porađanja u snu može značiti da će vaš trud uskoro biti nagrađen.

Ako sanjte da ste trudni s bivšim partnerom

Kroz ovaj san vaš um možda želi da vam poruči kako je ta veza koja je završena dovela do rađanja novog uvida u vama. Naučili ste nešto novo o sebi, razvili se kao ličnost, naučili nešto iz tog iskustva i stekli mudrost.

Ako sanjate da je neko drugi trudan

To može značiti da postoji deo vas koji treba da razvijate, da ispunite svoj potencijal da naučite nešto novo i važno… Takođe, možda vas je baš ta osoba koju sanjate naučila nečemu što znate.

Ukoliko sanjate trudnicu kako se smije

Ovaj san je dovbar znak- ostvariće vam se nešto što ste željeli ali ste mislili da je nemoguće.

Ako sanjate trudnicu kako plače

Ovaj san može značiti da ćete uskoro biti u prilici nekome da pomognete, ali ćete biti u dilemi da li da to uradite. To može biti neko ko vas je u prošlosti povredio ili vas je razočarao. (novi.ba)