MISLILA SAM DA JE NAŠA DADILJA SAVRŠENA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Žena otkrila šta joj je radila iza leđa! Gora izdaja ne postoji

Ispovijesti

MISLILA SAM DA JE NAŠA DADILJA SAVRŠENA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Žena otkrila šta joj je radila iza leđa! Gora izdaja ne postoji

– Moja deca se dobro slažu sa svojom novom, budućom maćehom. I trebali bi, jer sam je ja zaposlila kao dadilju pre nego što je imala s*ks s mojim suprugom – napisala je jedna žena za “The Sun”.

Sa suprugom je bila devet godina, i imaju dvoje dece od dve i četiri godine. Dugo su se mučili s osnivanjem porodice, a i bilo im je neizmerno teško uskladiti njihov brak s brigom o deci, kućnim poslovima i karijerama. Nadali su se da će pronaći dadilju koja će ih osloboditi tog posla i pomoći da vrate strast u njihov odnos. Međutim, stvari su se odvile u drugom smeru.

– Pronašli smo je preko agencije pre tri godine. Imala je odlične reference i više od deset godina iskustva. Bila je šest godina starija od mene, debeljuškasta i naizgled običnog izgleda. Nikad nisam mislila da će moj muž biti s*ksualno zainteresovan za nju. Deca je sada obožavaju. Mislila sam da je pravi dar kad je dolazila u našu kuću pet dana nedeljno – nastavila je.

Kuvala je, čistila i bila je briljantna u brizi o deci. Na njen slobodan dan na poslu, provodila bi vreme s dadiljom. Takođe joj se poverila o sve manjem s*ksualnom životu u braku i svojoj brizi da je njen muž ne smatra privlačnom otkako je postala mama. Otprilike u isto vreme, njen suprug počeo je kasno dolaziti kući nakon posla.

– Sada sam saznala da je većinu tog vremena spavao s našom dadiljom. Prošlog vikenda je priznao da to traje već dve godine. Gledajući unazad, počela se više truditi oko svog izgleda i shvatila sam da uopšte nije neprivlačna. Zapravo, imala je odlične obline. Moj muž sada želi razvod i čak je rekao da se dadilja može brinuti o deci puno radno vreme, kao maćeha – otkrila je.

– Nije ni čudo što vam se vrti u glavi. Izdalo vas je dvoje ljudi koji su najviše uključeni u živote vaše dece. Oslonite se na prijatelje i porodicu i pokušajte ostati jaki. Ovo je ključno da sprečite svog muža i dadilju da vas iskoriste dok ste u ovom ranjivom stanju. Vaš muž možda želi razvod, ali vi to ne morate učiniti pod njegovim uslovima – započela je svoj odgovor savetnica Deidra.

– Niste dužni da dopustite dadilji da se i dalje brine o vašoj deci. Postoji mnogo drugih opcija za brigu o deci. Doći će dan kada ćete se osećati osnaženim i spremnim da se ponovno bacite u život. Možda razgovarajte sa savetnikom koji će vam pomoći da se oporavite. Oslonite se na druge za podršku i, kada se osećate jači, razgovarajte s dadiljom o tome šta se dogodilo – zaključila je (Kurir.rs/Večernji.hr)