Gradonačelnikov nećak se prerušio u policajca, pa počinio HOROR mladom paru: Otkriveni JEZIVI detalji

Svijet

Gradonačelnikov nećak se prerušio u policajca, pa počinio HOROR mladom paru: Otkriveni JEZIVI detalji

Devojka sil*vana i ubijena, a njenom dečko takođe je likvidiran

Sejma Demir (18) navodno je sil*vana, a zatim ubijena zajedno sa svojim dečkom Hasanom Ajdoganom (21) u Turskoj od strane dvojice radnika obezbeđenja koji su ih “priveli” nakon što su se predstavljali kao policajci.

Sami Ajdogan i Šefik Ekići, u ulozi policije, stavili su lisice paru i rekli da ih vode u stanicu. Zatim su ih brutalno napali, devojku sil*vali, a potom ih oboje ubili i bacili njihova tela u reku, prenose turski mediji.

Policija je započela potragu za Sejmom Demir i njenim dečkom Hasanom Ajdoganom nakon što su njihove porodice prijavile njihov nestanak prošle nedelje.

Tokom istrage je rečeno da je vozilo koje je koristio par pronađeno napušteno u šumovitoj oblasti u okrugu Agbair, u turskoj provinciji Kirsehir.

U vozilu su pronađeni mobilni telefoni, kaputi i torba u kojoj su bile Sejmine lične stvari.

Nakon dojave 26. marta uveče, policijske ekipe su započele potragu na ivici reke Kizilirmak, oko 30 kilometara od centra grada Kiršehira.

Tokom noćne potrage, Sejmino beživotno telo pronađeno je pored reke, a dvojica muškaraca obezbeđenja su privedena kao osumnjičeni.

Ajdogan i Ekiči su navodno primetili Hasana i Sejmu u udaljenom delu gde su pili i predstavili se paru kao policija pokazujući svoje oružje.

Osumnjičeni su mladom paru rekli da su “pritvoreni” iz neotkrivenog razloga, a zatim su im stavili lisice i odvezli ih na obalu reke Kizilirmak.

Osumnjičeni, koji su tamo nastavili da piju alkohol, navodno su prvo sil*vali tinejdžerku, a zatim je upucali jednim metkom u potiljak i bacili u reku Kizilirmak.

Nakon toga su navodno pucali i ubili Hasana, a njegovo telo takođe bacili u reku.

Vlasti veruju da je Ajdogan, koji je navodno priznao da je sil*vao i ubio Sejmu, pokušao da uništi dokaze tako što je posle ubistva provozao njen automobil, prenosi se.

Rečeno je i da je Ekiči, koji je negirao optužbe, nećak gradonačelnika Kirsehira Selahatina Ekičioglua.

Prema izveštajima, leš mlade žene pronađen je zahvaljujući mehurićima vazduha zarobljenim u njenom kaputu, koji su pomogli njenom telu da ispliva na obalu reke.

Sejma je sahranjen u selu Akčagil, u provinciji Kirsehir, 28. marta, nakon obdukcije obavljene u Ankari. Za Hasanovim telom još se traga. (objektiv.rs)