Mališana (2) našli sa jezivim povredama, ubrzo je preminuo: O ovom HORORU bruje mediji

Svijet

Mališana (2) našli sa jezivim povredama, ubrzo je preminuo: O ovom HORORU bruje mediji

Uprkos naporima nisu uspeli da mu spasu život

Dvogodišnji dečak preminuo je od zadobijenih povreda dva dana nakon što su ga na imanju u Vorsterširu napala tri psa.

Dečaka su u ponedeljak povredili nekontrolisani psi na adresi u naselju Egdon. Tom prilikom je mališan doživeo srčani zastoj.

Njegova porodica ga je najpre odvela u bolnicu pre nego što je stala na putu i ​​pozvala hitnu pomoć. Dete je potom hitno prebačeno u kraljevsku bolnicu Vorsteršir pre nego što je kasnije prebačen u dečju bolnicu u Birmingemu.

Međutim, policija Zapadne Mersije potvrdila je da je dečak preminuo jutros od zadobijenih povreda.

– Jutros smo obavešteni da je dečak koji je povređen u incidentu u ponedeljak u Egdonu u Vorsterširu nažalost preminuo. Službenici su odgovorili na prijavu dvogodišnjeg deteta sa srčanim zastojem oko 11.20 u ponedeljak, 28. marta – navela je Rebeka Lav, načelnica policije Zapadne Mersije.

Ubrzo je, navela je ona, utvrđeno da je dete zadobilo povrede usled ujeda psa na adresi u Vorsterširu.

– Dete je prebačeno iz kraljevske bolnice u Vorsterširu u dečju bolnicu u Birmingemu, i uprkos medicinskoj pomoći, umrlo je od posledica zadobijenih povreda. Ovo je zaista tragičan incident i naše misli su sa porodicom u ovom veoma teškom trenutku – dodala je Lav.

Kako se navodi, tri psa su uklonjena sa imanja i trenutno su bezbedno smešteni.

Istraga se nastavlja, a policija je zamolila da se poštuje privatnost porodice u ovim veoma uznemirujućim trenucima. (objektiv.rs)