Muškarac o braku: “Počisti za sobom i operi, nije ti supruga majka, a ti nisi beba”

Zanimljivosti

Muškarac o braku: “Počisti za sobom i operi, nije ti supruga majka, a ti nisi beba”

U 21. smo vijeku i ne živimo više u vremenu kada je žena potlačena a muškarac pošteđen.

Možemo ih nazvati brutalnom istinom, ali zapravo je u pitanju realnost koja će sačekati mnoge muškarce kada uđu u ozbiljnu vezu ili brak.

1. Čak i najbolje veze će s enači pod pritiskom zbog novca – ko ga zarađuje, a ko ne. Ko ga ima više, a ko manje.

2. Ma koliko vaša žena bila savršena, naći ćeš stvari koje ti se kod nje ne dopadaju. To će biti male stvari, ali joj to nemoj otkrivati.

3. Moraćeš da kuvaš. U 21. veku smo, ako ne znaš, nauči da kuvaš jer ti žena nije majka da se o tebi brine na baš svaki mogući način, a ti nisi beba

4. Otkrićeš da je zapravo mnogo malo njenog donjeg veša privlačno, ali joj to ne govori. I ona ima udoban donji veš, pamučni veš i veš za 2one dane u mesecu”. Pre nego što kreneš da negoduješ, otvori svoju fioku sa donjim vešom. 5. Isto se odnosi i na pidžame i mnoge druge stvari koje nosi po kući.

6. Ako imate manje intimnih odnosa, tvoja krivica je 50 odsto. To će neminovno opadati, posebno kada dođu deca, ali ne zaboravi da je polovina tvog problema tvoja krivica. 7. Kada se deca rode, njene gr*di će ti biti van domašaja. Posle rođenja će joj gr*di izgledati tako zamamno, ali ona tako neće želeti da im priđete.

Moraćeš da naučiš da im neko vreme diviš iz daljine. 8. Verovatno neće misliti o nekim intimnim stvarima koliko i ti. Ali će definitivno mnogo više razmišljati o obavezama koje nisu urađene. 9. Bančenje sa prijateljima postaje sve manje simpatično kako godine prolaze,prenosi Pult

I gotovo uopšte nije simpatično kada dođe dete. Ipak, naučno je dokazano da postoji određena doza alkohola koja će te učiniti uzbuđenim, prepunim komplimenata i nežnijim, samo moraš da otkriješ koja je. 10. Nikada ne zaboravi zašto si se uopšte upustio u ovo. (haber.ba)