Gledali su smrti u oči, plakali i PREKLINJALI: Presreo ih je na*ko kartel, ali OVO nisu očekivali (VIDEO)

Zanimljivosti

Gledali su smrti u oči, plakali i PREKLINJALI: Presreo ih je na*ko kartel, ali OVO nisu očekivali (VIDEO)

Jutjuberi su objavili snimak bliskog susreta sa ozloglašenim kriminalcima stravične reputacije

Dvojica američkih jutjubera koji su u vezi doživela su zastrašujući bliski susret sa meksičkim na*ko kartelom dok su posmatrali ptice.

Aron Pejzant i Logan Hauard snimili su incident na svom kanalu “Out Off The Trail”, a krajem prošle godine su objavili video iz još jednog ugla.

Zastrašujući snimak nastao je dok se par vozio zemljanim putem i primetio kombi koji se brzo približava njihovom vozilu. Pejzant je u tom trenutku počeo da paniči.

– O moj Bože. Oni imaju oružje! Isuse, Isuse, Isuse – govorio je on, dok je Hauard nekoliko trenutaka kasnije počeo da ubrzano diše zbog napada panike.

Kombi ih je zatim zaustavio dok je Pejzant preklinjao naoružane kriminalce

– Molim vas, molim vas, molim vas, nemojte na španskom – preklinjao je muškarce koji su im se obratili na svom maternjem jeziku.

Hauard je sve više paničio dok je njegov dečko počeo da plače. Međutim, član kartela uspeo je da smiri par i uveri ih da „nema problema“.

– Smiri se “guero”, ništa se nije desilo – rekao je odjednom jedan od pripadnika kartela i prijateljski potapšao Pajzanta po ramenu.

Na njihovo zaprepašćenje i olakšanje, izgleda da je banda samo želela da zna kuda idu, pa je Hauard lagao da su se izgubili na putu za Kankun gde su krenuli da vide majku.

Na kraju su im rekli da su u području kroz koje ne bi trebalo da prolaze, ali su im dozvolili da se okrenu i vrate.

– Ovo se desilo dok smo na sporednom putu tražili divlje životinje. Samo smo tražili šta god možemo da nađemo u oblasti punoj močvara – objasnio je Pejzant na Jutjubu. (objektiv.rs)