Muškarac VRIŠTAO na ovce, a kada je video DETE u kolima uradio je nešto krajnje ODVRATNO

Svijet

Muškarac VRIŠTAO na ovce, a kada je video DETE u kolima uradio je nešto krajnje ODVRATNO

Očevici prisustvovali dramatičnim scenama

Muškarac iz Glazgova teturao se go do pojasa preko prometne kolovozne trake i vrištao na ovce u polju pre nego što je otvorio automobil stranca i urinirao na devetogodišnjeg dečaka.

Tomas Degnan (42) iz Glazgovu, izazvao je haos na benzinskoj pumpi pre nego što je prešao preko magistralnog puta A9 u blizini hotela Glenidžls.

Primorao je brojne vozače da mu se sklone s puta kako bi izbegli da ga udare pre nego što je završio na polju i iskalio bes na nedužnom stadu ovaca urlajući i terajući ih sa tog mesta.

Tokom bizarnog divljanja, potom je prišao jednom parkiranom automobilu, otvorio zadnja vrata i urinirao po devetogodišnjem dečaku koji je sedeo pozadi.

Pred sudom je rečeno da je Degnan urinirao na automobil i da su ga šokirani svedoci incidenta čuli kako viče i psuje.

On je priznao da je 28. maja prošle godine delovao na preteći ili uvredljiv način na benzinskoj stanici Louninghed, na putu A9 u blizini odmarališta Glenidžls i na susednom polju.

Priznao je da je izazvao strah ili uzbunu uzastopnom vikom i psovanjem, više puta udarajući u prozor vozila u kojem su se nalazili žena i devetogodišnji dečak.

Priznao je da je urinirao po automobilu, a zatim otvorio vrata i urinirao po dečaku.

U optužnici se navodi da je Degnan “primoravao vozila da preduzmu akciju izbegavanja” kako ga ne bi udarili i da je “dok je bio u toplesu vikao na ovce”.

Na sudu je priznao da je kršio javni red i mir.

Kazna će mu biti izrečena do sledećeg meseca. (objektiv.rs)