Sramila se da pušta GASOVE pred dečkom, pa doživela tešku DRAMU: Sad ima važan SAVET za devojke

Ispovijesti

Sramila se da pušta GASOVE pred dečkom, pa doživela tešku DRAMU: Sad ima važan SAVET za devojke

Navodi da nikako ne treba zasutavljati sve ono što je produkt prirode u organizmu

Brazilska pevačica Viviana de Keiroš Pereira, poznatija kao Poka, u nedavnom Instagram storiju je pred svojih 15,7 miliona pratilaca priznala nešto čega bi se mnogi postideli, ali je shvatila da ljude treba upozoriti na opasnosti trpljenja i suzdržavanja “gasova” koje osete da moraju da puste.

Naime, 27-godišnja pop zvezda bila je hospitalizovana zbog nakupljanja gasova u crevima, koje je izazvao njen stid da “pusti goluba” pred svojim dečkom kad oseti potrebu za tim.

Stoga bi trpela i po nekoliko sati, a iako su je neki TikTok savetnici uveravali kako ignorisanjem osećaja neugode može sve izdržati, bolovi koje je počela da oseća bili su toliko nesnosni da je morala da potraži medicinsku pomoć.

Lekari su njeno stanje uspešno sanirali, a Poka je shvatila da se bonton nekad može isprečiti onome ipak važnijem – zdravlju!

– Sad sam u redu. Devojke, nemojte da se sramite da pustite gasove pred svojim dečkom. To zapravo i nije neugodno. Neugodno je buđenje vašeg dečka usred noći jer od bolova nikako ne možete da spavate i hitno morate u bolnicu, gde ćete saznati da vam je dijagnoza ustvari “zadržavanje gasova”. Od sada gruvam pred njim i dobro se osećam – izjavila je Poka. (objektiv.rs)