Žena otkrila da joj se muž tri godine viđa sa bivšim djevojkama, a onda ga je jednim potezom uništila

Ispovijesti

Žena otkrila da joj se muž tri godine viđa sa bivšim djevojkama, a onda ga je jednim potezom uništila

Nije puno razmišljala šta treba da uradi.

Kanađanka po imenu Lori otkrila je dok se šetala sa kćerkom po gradu da je muž najvjerovatnije vara.

Što je još gore u cijeloj priči, šetao je kraj bivše djevojke s kojom je vodio prijatnu konverzaciju.

Lori je potom uspjela da zahvaljujući maloj istrazi, kao i špijuniranju njegovog telefona sazna i da je u kontaktu sa još dvije bivše djevojke.

Na portalu Quora ispričala je šta se dogodilo i zašto je posegla za radikalnom promjenom u životu.

– Suprug i ja smo tri godine u braku, imamo i kćerku. Čvrsto sam bila ubjeđena u to da je zadovoljan porodicom, međutim, izgleda da nije. On, koliko sam otkrila, nije ni prekidao kontakte sa bivšim djevojkama. Meni je rekao da ih ponekad sretne na ulici, kao i da se pozdrave, ali ne i da me s njima očigledno vara. Ono što me je najviše zaboljelo je što bih bolje preboljela prevaru za jednu noć ili nešto slično, u odnosu na ovo što očito traje – napisala je Lori.

Nakon što mu je rekla da zna za njegove gotovo svakodnevne kontakte i prevare sa bivšim devojkama, Lori je riješila da ga odmah ostavi.

– Ne znam da li sam donijela pravu odluku, vrijeme će pokazati. Nisam se mnogo dvoumila. Neću da kažem da sam ga izbacila iz kuće, ali mu jesam pokazala gdje su vrata. Ne želim da budem jedna od onih koje stoje u redu kod njega. Mislila sam i da ga prevarim i tako mu uzvratim, ali nisam željela da se spuštam na taj nivo. Najviše će ga zapravo zaboljeti što će mu na poslu svi saznati za razvod, a volio je više od svega da ih folira sa idealnim brakom i porodicom koje ima – dodala je Lori.

Nju su čitaoci u komentarima podržali u odluci, mada su joj neki zamjerili da je bila možda i preblaga, ako se uzme u obzir da je sve to trajalo tri godine. Najmanje tri, prenosi Objektiv. (haber.ba)