JOVANA JEREMIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Voditeljka rapalila maštu NOVIM izgledom, poručila da je samo JEDNA STVAR nepromenljiva

Showbizz

JOVANA JEREMIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Voditeljka rapalila maštu NOVIM izgledom, poručila da je samo JEDNA STVAR nepromenljiva

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, oduševila je sve promenom imidža, a jasnom porukom pomerila je mnogim muškarcima “pamet”.

Jovana je objavila fotografiju na kojoj nije plavuša, već ima roze kosu, a iako je u pitanju efekat, voditeljki ovaj “eksepriment” sa izgledom i te kako odlično pristaje i izgleda veoma izazovno.

Ona je zaitrigirala sve porukom da je talentovana za transformaciju, a rečenicom kojom se opisala raspalila je maštu mnogima.

– Ne treba mi druga žena kad 365 dana u godini imam različitu u tebi – Rečenica koja se odnosi na moj talenat za transformaciju, ali i partnerske odnose. Od malena sam volela da eksperimentišem sa svojim fizičkim izgledom – počela je Jovana i nastavila:

– Svakog dana kao klinka sam bila različita, mama mi je tu bila velika podrska. Imala sam svoju šnajderku Bisu koja je šila sve moje kreacije – od indijanke, princeze Bel, Male sirene, do kostima doktorke, advokatice, policajke, direktorke i dame. To je ostalo i dan danas.Eksperimentisem sa fizičkim izgledom i stilom, kao i frizurom, ali jedna stvar je kod mene samo nepromenljiva – moja duša – zaključila je voditeljka. (kurir.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)