Bakica Dronjak (92) postala hit na INTERNETU: Njeni zahtevi za SAHRANU su urnebesni (VIDEO)

Zanimljivosti

Bakica Dronjak (92) postala hit na INTERNETU: Njeni zahtevi za SAHRANU su urnebesni (VIDEO)

Odgovorila je i na pitanje da li ima dečka

Da neki ljudi nikad ne izgube smisao za humor dokazala je jedna baka sa TikToka koja svoje pratioce svakodnevno uveseljava objavama. Sada je objavila i zahteve za svoju sahranu koji su za kratko vreme postali pravi hit.

Baka Dronjak, kako se zove njen profil na spomenutoj društvenoj mreži, ima 92 godine i nije otkrivala više o svom identitetu ni lokaciji, a među korisnicima TikToka proslavila se po svojim “drskim” savetima iz života.

Svakodnevno se snima i objavljuje snimke, a neke njene objave pregledane su i više od 59 miliona puta. U jednoj od njih osvrnula se i na pravila koja želi da se ispoštuju na njenoj sahrani.

– Neće se desiti uskoro, ali ne zaboravite ih. Ovo su pravila na mojoj sahrani: Možete da plačete, ali ne previše. Ne pravite budalu od sebe – prvo je od pravila.

@grandma_droniak

it wont be any time soon but dont forget it #funeral #grandma #rules #dontcry #funeralservices #wake #greenscreen

♬ original sound – grandma_droniak

Zatim je usledilo drugo: “Berta nije pozvana. Ne puštajte je unutra”, poručila je bakica.

Na red je stigla i poslednja želja.

– Bolje vam je da se posle napijete. Uzmite gutljaj i za mene – zaključila je ona dodavši kako joj je i “opijanje” za vreme komemoracije sasvim uredu.

Želje ili bolje rečeno zahtevi ove 92-godišnje bake postali su hit na internetu, a komentari nisu prestajali da stižu.

– Treba nam priča o Berti. Ko je ona i zašto nije pozvana – zahtevali su objašnjenje, a bakica je odgovorila kako će uskoro reći nešto više o tome.

Inače, Dronjak trenutno ima blizu 4 miliona pratilaca na TikToku, a u snimku koji je ubedljivo najgledaniji na njenom profilu odgovorila je na pitanje da li ima dečka.

@grandma_droniak

Reply to @annaazailaa please stop asking me #boyfriend #fyp #grandma #boys

♬ original sound – grandma_droniak

– Nemam dečka i ne želim ga. No, kada bih poželela mogla bih da imam 4-5 njih. Ne želim da se družim ni s kim – odbrusila je bakica na videu koji je skupio 10 miliona lajkova. (objektiv.rs)