Doživela INFARKT kad je počela da MRŠAVI: Život joj visio o koncu, a onda su otkriveni šokantni detalji

Ispovijesti

Doživela INFARKT kad je počela da MRŠAVI: Život joj visio o koncu, a onda su otkriveni šokantni detalji

Srećom, kreula je na vreme sa mršavljenjem

Žena koja je “vraćena u život” pripisuje svoje “novo rođenje” svojoj neverovatnoj transformaciji gubitka težine.

Naomi Motram iz Elsmer Porta preživela je srčani udar nakon što je izgubila 32 kilograma za pet meseci. Naomi (44) je primljena u bolnicu Grofice od Čestera u januaru ove godine, sa bolovima u grudima i dva puta je vraćana u život.

Svoj put mršavljenja započela je u novembru prošle godine kad je imala 146 kilograma, a kilograme je već počela da gubi pre srčanog udara.

Dok je bila u bolnici, rečeno joj je da ima nedijagnostikovano srčano oboljenje i da bi do sada gotovo sigurno umrla da se nije podvrgla dijeti u poslednjim mesecima prošle godine.

– Oduvek sam se nezdravo hranila i to sam radila jer sam u hrani uživala i pronalazila utehu. Sve je to bila nezdrava hrana i slatkiši. Nikada nisam razmišljala o tome šta se dešava u mom telu. Kada sam u bolnici jedino što sam tada mogla da pomislim je da će moja deca izgubiti majku, to je bilo veoma zastrašujuće. Nikada nisam pomislila da tako nešto može da se desi u mojim godinama – navela je Naomi za Liverpool echo.

Otkako je napustila bolnicu, potpuno se oporavila i nastavila je da se drži svoje dijete, izgubivši 30 kilograma.

– Sada jedem više voća, jedem puno proteina koji mi drže sitost i pomažu u popravljanju oštećenja mišića. Veoma sam stroga u ishrani . navela je.

Sada želi da se spusti na svoju ciljnu težinu i kaže da joj je gubitak težine dao više kvalitetnog vremena sa svojom decom.

– Sada se osećam neverovatno, imam više energije, više motivacije. Moja ćerka ima šest godina i igram se sa njom više nego što sam mogala ranije, hodajući niz put ostajala bih bez daha, ali sada mogu da odvedem ćerku u park. Ona je mnogo srećnija jer možemo više stvari da postižemo zajedno. Kaže mi da sada izgledam mnogo lepše – zaključila je Naomi. (objektiv.rs)