MAJKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE SVOJOM IZJAVOM: Udala se za SVOJU NAJVEĆU LJUBAV, a evo ŠTA JE URADILA PRE BRAKA

Ispovijesti

MAJKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE SVOJOM IZJAVOM: Udala se za SVOJU NAJVEĆU LJUBAV, a evo ŠTA JE URADILA PRE BRAKA

Samo mesec dana kasnije bili su, kaže,vereni, a nekoliko nedelja kasnije već u braku

TikTok korisnica Džordan Hejls ispričala je nedavno da se nekoliko godina nakon prekida opet počela viđati sa svojim bivšim dečkom, s kojim je izlazila dok su još bili tinejdžeri. Život ih je, kaže, odveo na različita mesta, no par se nekoliko godina kasnije opet našao, zaljubili se i venčali: iako je ona već šest meseci bila trudna s drugim muškarcem!

– Venčali smo se samo nekoliko nedelja nakon što smo se ponovno videli… – otkrila je u svojoj netipičnoj ljubavnoj priči. Hejls je objavila i video u kojem je trudna, a objasnila je da se u trudnoći često pitala ‘kako će sama odgajati dete’… Tada se, kaže, pojavio njen bivši dečko s kojim je izlazila još u srednjoj školi, i pitao: “Hoćemo na sastanak?”

@jordanmchales

I can’t decide who has changed more 😂 #glowup #fypシ #iwantsomeonetoloveme

♬ Thats What I want – mafraud

Samo mesec dana kasnije bili su, kaže,vereni, a nekoliko nedelja kasnije već u braku…

Mlada mama je pokazala i fotografije sa svog, kako kaže, ne dugo planiranog venčanja na kojem je trudna s drugim muškarcem i fotografije sina, sebe i svog novog supruga, njene srednjoškolske ljubavi.

@jordanmchales

How we became a family! #surprise #hellohello #parents #storytime

♬ original sound – frankiesaudios

U drugom je videu Hejls dodala i da ona i suprug svoje venčanje nazivaju “venčanjem iz vedra neba”, no i kako oboje znaju da su u braku završili jer su bili zaljubljeni.

– Nije lako objasniti da si se udala ‘na brzinu’ u 6. mesecu trudnoće, ne za oca svoje bebe, ali ipak iz ljubavi… -.napisala je u komentarima, preneo The Sun. (espreso.co.rs)