Mislio je da idu na dejt, pa je shvatio da ju je odveo kod LJUBAVNIKA, a onda je usledio još veći ŠOK

Ispovijesti

Mislio je da idu na dejt, pa je shvatio da ju je odveo kod LJUBAVNIKA, a onda je usledio još veći ŠOK

Mnogi smatraju da je tetovirani muškarac bio junak cele priče

Anonimni muškarac na društvenoj mreži Reddit podelio je svoje iskustvo o najtužnijem, a ujedno i najgorem dejtu ikada.

On se neko vreme dopisivao sa jednom devojkom, a onda su rešili da se konačno i vide.

Kada su se našli, ona ga je zamolila da je odbaci kod prijatelja po nešto. A onda je nestala i tada su stvari krenule nizbrdo.

– Kad smo stigli, ušla je unutra dok sam ja čekao na prilazu. Čekao sam oko 10 minuta pre nego što sam poslao poruku. Nije odgovorila. Na kraju sam nazvao i opet ništa. Konačno sam odlučio da odem do kuće i pokucam na vrata. Visoki tip je otvorio. Zgodan, tetoviran… Pitao me da li želim da uđem i rekao sam da zapravo čekam devojku da izađe kako bismo mogli da odemo na dejt, a on mi kaže da se to neće desiti skoro jer ona ima seks s njegovim cimerom – ispričao je on.

– Ne znam kakav mi je izraz lica bio u tom trenutku, ali tetovirani tip me zagrlio i rekao da je i on imao seks s njom, a prema tom iskustvu, postoje bolje žene od nje – dodaje.

Kako prznaje, pustio je suzu ili dve na putu ka kući. Poslala mu je poruku, okrivljujući vozače Ubera u štrajku koji su je prisilili da pronađe druge načine za prevoz.

– Izbrisao sam njen broj – kaže on.

Mnogu su u komentarima osudili njen potez, rekavši da je krajnje nerazuman.

“Znači, ona vas je zapravo koristila kao besplatnu taksi uslugu?”, bio je jedan komentar.

Druga osoba je napisala “Koliko god bolelo u ovom trenutku, nadam se da si shvatio kakav ogroman metak si izbegao”.

Drugi su podelili svoja slična iskustva s lošim dejtovima, a jedan je napisao kako se i njemu dogodilo isto. Za mnoge, “tetovirani tip” je bio junak ove priče, a jedan je napisao “Potrebno nam je više ljudi kao što je tetovirani tip, čini se da je on bolja osoba od te devojke”. (objektiv.rs)