MUŽ JOJ JE URADIO UŽASNU STVAR DOK JE BILA U TRUDNOĆI: Nije mogla da VERUJE ŠTA VIDI SVOJIM OČIMA

Ispovijesti

MUŽ JOJ JE URADIO UŽASNU STVAR DOK JE BILA U TRUDNOĆI: Nije mogla da VERUJE ŠTA VIDI SVOJIM OČIMA

Ja njega volim i želela sam da ovo izgladimo, ali on je u potpunosti odbacio našu porodicu

Deidre je stručnjak za odnose u vezi, a ovoga puta javila joj se žena koja ima problem sa nevernim mužem.

Imam 37, a moj supurg 39. godina, zajedno smo šest godina, a za to vreme prevario me je tri puta koliko je meni poznato. Međutim, ovaj zadnji put ne mogu da mu oprostim, jer je to uradio sa bivšom ženom, sa kojom ima dva sina.

Prevario me sa bivšom ženom dok sam bila u poodmakloj trudnoći sa drugim detetom, a pored toga što je to uradio sa njom, mene brine činjenica da oni zbog dece zauvek moraju ostati u kontaktu i jednostavno ne mogu da razmišljam da li će da me prevari svaki put kada se vide ili se to dogodilo samo jednom.

Videla sam njenu poruku u kojoj je napisala: “Ako nećeš da ispričam sve, ali baš sve Keri, ove nedelje moraš da uzmeš decu kod sebe!”

Pobesnela sam i odmah mu rekla da znam sve on se izvinjavao i rekao da se neće ponoviti. Nakon ovoga sam se porodila, ali naš odnos je postao još gori. Što je najgore pronašla sam poruke neke nove žene sa kojom ima aferu, stalno joj govori da je predivna.

Raskinuli smo i on mi je rekao da me ne voli i da nikada nije ni želeo da bude sa mnom. Ja njega volim i želela sam da ovo izgladimo, ali on je u potpunosti odbacio našu porodicu.

Deidra je ogovorila: Žao mi je, ali moraćeš dalje sama. Čini se da si ti radila sve i svašta da njega razumeš i da mu oprostiš, što mnoge žene ne bi ni pokušale. Ne kažem da je to bio ispravan potez, ali u svakom slučaju si uradila i više nego što je bilo do tebe. Sada moraš da preboliš to, daj sebi vremena, okruži se ljudima koje voliš i koji te vole. Zaslužuješ mnogo više od muža koji te vara. (espreso.co.rs)