OTIŠLA NA PREGLED, A ONDA SE DESILO NEŠTO NEREALNO: Doktori su ostali u čudu, a tek ONA

Zanimljivosti

OTIŠLA NA PREGLED, A ONDA SE DESILO NEŠTO NEREALNO: Doktori su ostali u čudu, a tek ONA

Kada je trudnica Kim otišla na redovan pregled kod lekara, nije mogla ni da zamisli da će istog dana njena beba doći na svet.

“Probudila sam se ujutru, pozdravila sa mužem kada je išao na posao i nastavila sa svojim danom. Imala sam zakazan pregled kod doktora u 10 sati, pa sam otišla u to vreme. Izmerili su mi pritisak, poslušali bebine otkucaje “, ispričala je Kim na TikToku, dodajući da iako je bila u poodmakloj trudnoći, nije bila blizu termina.

Nakon pregleda, babica je pitala Kim da li oseća bolove, na šta je odgovorila da oseća blage kontrakcije koje je i inače osećala. “Kaže ona meni: ‘Pa, danas ćeš da se porodiš’, odmah sam poslala mužu poruku, misleći da će se to dogoditi kroz nekoliko sati.

@kims_worldxo

The quickest story for the quickest birth😂 #givingbirthdurringapandemic #quickbirth

♬ original sound – Kim✨

Četiri minuta posle razgovora sa babicom, imala sam bebu u rukama!”, priseća se Kim. Dodaje da je porođaj izgledao tako što je legla na krevet i posle jednog napona – beba je došla na svet.

“Volela bih da je muž bio sa mnom, ali nisam znala da će se sve desiti tako brzo”, objasnila je Kim na kraju. (espreso.co.rs)