Otišla po ćerku, pa završila u RUPI iza napuštene farme: Ponašanje oca ŠOKIRALO je policiju

Svijet

Otišla po ćerku, pa završila u RUPI iza napuštene farme: Ponašanje oca ŠOKIRALO je policiju

Telo nestale majke sa Floride Kesi Karli pronađeno je u subotu uveče u plitkom grobu u Alabami, skoro nedelju dana nakon što je nestala dok je išla po ćerku u razmeni starateljstva sa svojim bivšim dečkom, saopštili su zvaničnici u nedelju.

Vlasti koje su izvršile nalog za pretres pronašle su Kesino telo zakopano iza jedne farme u Springvilu, skoro 400 kilometara severno od mesta gde je poslednji put viđena na plaži Navara, rekao je šerif okruga Santa Rosa Bob Džonson na konferenciji za novinare.

Njen bivši dečko Markus Spanevelo, koji je trenutno u pritvoru, ima veze sa posedom gde je pronađeno telo, rekao je šerif, a on se suočava sa optužbama za davanje lažnih informacija u vezi sa istragom.

Protiv Spanevela se čekaju dodatne optužbe nakon rezultata obdukcije, koja je zakazana za ponedeljak.

Karli (37) identifikovana je po tetovaži na telu, saopštila je policija.

Telo je pronađeno nedelju dana nakon što je otišla po svoju četvorogodišnju ćerku Sejlor iz na plažu Navara u Pensakoli.

Šerif Džonson očekuje da će Spanevelo na kraju biti izručen zatvoru okruga Santa Rosa iz Tenesija.

– Bio je potpuno nekooperativan. Nikada sa nama nije sarađivao. Reč je o majci njegovog deteta koja je nestala, a vi nećete da sarađujete sa vlastima? To je prilično simptomatično – naveo je Džonson. (objektiv.rs)