SAZNALA JE JEZIVU STVAR O SVOM OCU: Nije mogla da VERUJE KAKO JE ZAČETA (VIDEO)

Ispovijesti

SAZNALA JE JEZIVU STVAR O SVOM OCU: Nije mogla da VERUJE KAKO JE ZAČETA (VIDEO)

Bila je šokirana saznanjem da ima još polubraće

Morgan sad tuži Morisa Vortmana, ginekologa iz Ročestera u Engleskoj. Njena tužba, koja je podnesena u takođe ga tereti za nesavesnost, nedostata pristanka, nasilničko ponašanje, prevaru, nemar i nanošenje emocionalnog bola.

Morgan Helkist tvrdi da je doktor, koga je njena porodica obožavala, 1985. podmetnuo svoju spermu kojom je oplodio njenu majku Džo En Levi. I kao rezultat navodne prevare, rođena je Morgan.

– Moja mama se oseća jako povređeno. Oseća se kao da ju je silovao i kao da je za sve to što se dogodilo ona kriva – objasnila je Morgan.

Morganina majka i njen suprug Gari tražili su Vortmana za pomoć pri veštačkoj oplodnji sredinom 1980-ih, nedugo nakon što je pijani vozač udario u Garijev motocikl, zbog čega je u periodu kad je imao samo nešto malo više od 20 godina postao paraplegičar.

Par, koji je zajedno od srednje škole, pristao je plaća Vortmanu 50 dolara, tri puta mesečno, u zamenu za spermu anonimnog studenta Medicinskog centra Instituta Ročester.

Morgan tvrdi da ju je vortman opterećivao pričama o svojim mislima i iskustvima, dajući joj čudne komplimente i komentare poput: “Ti si dobro dete. Tako dobro dete”.

Službeni papiri čak navode da je jednom, tokom ldoktorske posete, Vortman zamolio svoju sadašnju suprugu da im se pridruži u sobi za pregled kako bi mogla bliže da pogleda Morgan da vidi njenu fizičku sličnost s optuženikom jer su doktor Vortman i njegova žena oboje znali da je optuženI Morganin biološki otac.

2016., nakon GarIJeve smrti, Morgan je navodno napravila DNK test i otkrila da je Aškenazi Jevrejka – poput Vortmana.

U tužbi se takođe navodi da su doktor Vortman, njegova majka i brat u prošlosti lečeni od psihičkih bolesti.

Tokom svog DNK istraživanja, Morgan je pronašla i polubrata, Davida Berija (37).

Bila je šokirana saznanjem da ima još polubraće. (espreso.co.rs)