Jezivi detalji o pogibiji studentkinje: Skočila u SMRT posle stravične UCENE dečka i ostavila ovu PORUKU

Svijet

Jezivi detalji o pogibiji studentkinje: Skočila u SMRT posle stravične UCENE dečka i ostavila ovu PORUKU

Devojka je tragično skončala posle pakla koji joj je priredio bivši partner

Porodica studentkinje iz Kazahstana, koja je u Londonu pala sa visine od 24 metra visine pod nerazjašnjenim okolnostima, u ponedeljak je svedočila da je ona bila žrtva ucene.

Damilja Jusipalijeva (21) pronađena je mrtva ispred svoje zgrade, nakon što joj je navodno dečko pretio da će obelodaniti njene por*ografske snimke.

Nedelju dana pre tragedije, Alesio Bjanki joj je zapretio da će poslati eksplicitni sadržaj njenoj muslimanskoj porodici u Kazahstanu i Dubaiju, rečeno je sudu u Vestminsteru.

Toksikološki izveštaj je otkrio visok nivo zanaksa i nizak nivo alkohola u krvi studentkinje.

Njena sestra Ajnel Jusipalijeva rekla je da je Damilja bila „veoma srećna“ osoba

– Imala je mnogo prijatelja, posebno kada je počela da studira u Londonu. Ona je bila Sunce naše porodice – kazala je ona

Damilja iz Kazahstana je studirala biznis na Univerzitetu “Regents” u Londonu gde je upoznala kolegu Bjankija. Ajnel je rekla da je njena sestra raskinula sa Italijanom u Saudijskoj Arabiji dva meseca pre njene smrti zbog sumnji da ju je varao.

Na sudu je prethodno rečeno da je Bjanki zgrabio Damiliju za vrat i udario je četiri ili pet puta tokom svađe u njegovom stanu.

Damilji i jednom njenom prijatelju je kasnije poslat snimak njenog or*lnog se*sa. Uz jedan od klipova bila je priložena poruka „Nastaviću da te uništavam“.

Njena sestra je rekla da je znala da je to „toksična veza“, ali se Damilja ponovo sastala sa Bjankijem.

– Podsetila sam je da želi da završi studije, da je on loš za nju i da mora više da misli o sebi. Počela je da se svađa sa mnom, govoreći da je on dobar čovek, i da je ona možda samo kriva. Govorila je gluposti – kazala je Ajnel.

Posle noćnog izlaska, Bjanki je navodno u ranim satima izgurao Damilju iz svog stana i bacio je u fontanu napolju, ostavivši je izbezumljenu i poniženu, rečeno je na saslušanju.

Međutim, Bjanki je tvrdio da je pokušavao da je spreči da se ubije, ali je kasnije ipak uhapšen. Sledećeg dana je primio izbezumljene tekstualne poruke od Damilije i pozvao je nešto pre 1 ujutro da prijavi da je ona u teškom stanju.

Policajci koji su odgovorili stigli su u Damilijin dom oko 1.30 ujutro, deset minuta nakon što je poginula.

Ostavila je poruku na kojoj je pisalo „Alesio, volim te, izvini”. (objektiv.rs)