Momci kod nje imaju šanse ako ispune TRI USLOVA: Svi misle da su sitnice, ali njoj su NAJBITNIJE (VIDEO)

Zanimljivosti

Momci kod nje imaju šanse ako ispune TRI USLOVA: Svi misle da su sitnice, ali njoj su NAJBITNIJE (VIDEO)

Ne zvuči da je teško, ali mnogi mogu da padnu na jednom od ova tri testa

Korisnica TikTok-a opisala je tri testa koje voli da sprovodikada su muškarci u pitanju, da bi videla da li su vredni da budu u vezi sa njom.

Kada idete na prvi sastanak, verovatno će biti mnogo naizgled sitnih trenutaka koji će vas ili razbesneti ili naterati da poželite da organizujete još jedan sastanak.

Međutim, Gabi namerno daje svojim potencijalnim partnerima suptilne predloge da vidi da li će proći test.

Devojka, koja ima više od 18.000 pratilaca na pomenutoj platformi, rekla je da je njen prvi cilj da vidi da li će se muškarac ponuditi da plati račun za njihovom prvom susretu.

– Hajde da se ne zavitalavamo, kakvih 50:50 na prvom sastanku. Muškarac mora da plati 100 odsto – rekla je ona i navela da će muškarcu koji ne plati prekoriti i više ne izaći sa njim.

Još jedan mali test je to da vidi da li je muškarcima na sastancima stalo do njene “bezbednosti”.

Navela je primer kada je rezervisala taksi da se vrati kući nakon što je popila nekoliko pića sa jednim dečkom u baru u Majamiju na Floridi.

@respectfullygabby

First date tests #dating

♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Njegov taksi je stigao prvi i on se ponudio sačeka s njom dok ne stigne i njeno vozilo koje će je odvesti kući, ali je Gabi odbila.

Iako je možda zvučala pristojno, ona je zapravo tajno testirala čoveka i u dubini duše je naravno želela da ostane, a ne da ode i ostavi je samu.

– Ako vam nije stalo do moje bezbednosti i da se pobrinete da bezbedno uđem u svoj taksi, gotovi ste. Ovaj tip je pao na mom testu zaštite i više se nije čuo sa mnom. Muškarci, morate da je otpratite do njenog auta, do njenog Ubera ili taksija, bilo gde, da biste bili sigurni da će bezbedno doći kući – kazala je ona.

Treći i poslednji test koji je opisala jeste situacija u kojoj muškarci nose jaknu. Ona će, naime, u toj prilici reći da joj je hladno, iako nije, samo da bi videla da li će joj muškarac džentlmenski ponuditi svoju jaknu i ogrnuti je.

Video je već prikupio više od 151.000 pregleda i mnogi korisnici su pozdravili Gabinu rundu “testova” da vide da li su muškarci dorasli njenim standardima. (objektiv.rs)