Nasrnuo na majku NEPOKRETNOG deteta ispred kuće: Reči njenog sina mnogima su ZAPARALE dušu (VIDEO)

Svijet

Nasrnuo na majku NEPOKRETNOG deteta ispred kuće: Reči njenog sina mnogima su ZAPARALE dušu (VIDEO)

Odneo je novac koji je bio neophodan za lečenje mladića

Žena iz Hjustona opljčkana je ispred svoje kuće uz pretnju pištoljem usred bela dana, a čitava situacija snimljena je kamerom.

– Iskočio je iz auta na mene, pretio pištoljem i rekao da će mi razneti glavu – navela je Tonja Robertson (53) za WLTKS-TV.

Policija navodi da se teška pljačka dogodila u subotu ujutru oko 7:35. Robertsonova je stigla kući i išla prema njenim ulaznim vratima kada se automobil zaustavio i muškarac sa pištoljem je izašao i tražio njen novac.

Roberston je bacila sve što je držala prema osumnjičenom, a on je zatim pretražio njene džepove pre nego što je pokupio tašnu, otrčao nazad do automobila i otišao.

– Sada sam uvek nervozna kada izađem napolje. Moram da se zaštitim kada ulazim u auto i moram da se zaštitim kada dođem kući sa posla. To je ludo – rekla je Tonja za FOX 26 Hjuston.

Žrtva kaže da je unovčila ček od poreza na dohodak u iznosu od 3.900. Planirala je da novac iskoristi za brigu o svom sinu, koji je nepokretan i nalazi se u kolicima.

– Plakao je i izvinjavao se što nije mogao da mi pomogne – prenela je Tonja sinovljeve reči nakon incidenta sa lopovom.

Srećom, žena nije povređena.

Policija navodi da je osumnjičeni vozio crni auto sa četvoro vrata. Opisan je kao visok i tanoput miškarac, a u trenutku zločina nosio je braon kapuljaču, plave farmerke i bele patike.

Zainformacije od njemu koje bi dovele do hapšenja nudi se nagrada i do 5.000 dolara. (objektiv.rs)