UPRAVO SAM SE UDALA I MISLIM DA SAM NAPRAVILA NAJVEĆU GREŠKU U ŽIVOTU: Ova devojka ne zna šta da radi, moli za POMOĆ!

Ispovijesti

UPRAVO SAM SE UDALA I MISLIM DA SAM NAPRAVILA NAJVEĆU GREŠKU U ŽIVOTU: Ova devojka ne zna šta da radi, moli za POMOĆ!

Napravila sam strašnu grešku time što sam se udala za svog dugogodišnjeg partnera i sada želim da se razvedem, iako smo se venčali pre tek nekoliko meseci.

Na dan venčanja osećala sam se bolesno i nisam htela ni sa kim da razgovaram. Samo sam čekala da sve završi da mogu da idem plačem u toaletu. Znala sam da je to greška, ali sam se zanela s planiranjem venčanja i njegovim obećanjima da će stvari od sada biti sjajne. Ništa se nije promenilo, sve je po starom – napisala je jedna žena za Mirror.

Zajedno su deset godina i ona ga ja zaista dugo volela, ali zadnjih nekoliko godina postao je nepodnošljiv, lenj, sebičan, počeo je da kontroliše sve što ona radi, te sve mora da bude kako on kaže.

Ona s njim ne želi uopšte da spava, ne želi da ima decu s njim, niti da s njim dočeka starost. Njeni roditelji su potrošili mnogo novca na venčanje, kao i ona i njen suprug, pa ne zna kako da se izvuče iz svega.

– Mislim da je glavni problem što nemate samopouzdanja da preuzmete kontrolu nad svojim životom i idete za onim što želite. Čini se da imate vrlo pasivnu ulogu u vezi, ali nikada nije kasno za preuzimanje kontrole. Ne možete da promenite svog muža, niti će ga promeniti venčani list, ali možete da promenite način na koji reagujete na celu tu situaciju. Započnite s time što ćete ljudima reći kako se osećate i razgovarajte sa svojim mužem. Nemojte ostajati u braku samo zato što se brinete da biste uznemirili druge – odgovorila joj je terapeutkinja Kolin Nolan. (kurir.rs)