STARIJI JE OD NJE 27 GODINA I ZBOG TOGA SU NA STUBU SRAMA: Zbog fotke koju je objavila zapušila je mnoga usta

Zanimljivosti

STARIJI JE OD NJE 27 GODINA I ZBOG TOGA SU NA STUBU SRAMA: Zbog fotke koju je objavila zapušila je mnoga usta

Jedan par koji ima 27 godina razlike u godinama insistira na tome da su srećniji nego ikad, uprkos tome što ih korisnici društvenih mreža redovno osuđuju.

Portija je na TikToku podelila video sebe i svog partnera, na kojoj je prikazana fotografija kada su se upoznali, odnosno kada je njoj bilo 19, a njemu 46. Zatim je pokazala njihovu sliku sada, gde on ima 51, a ona 24 godine.

Međutim, kako piše The Sun, brojni korisnici ostali su u šoku njihovom razlikom u godina te brzo osudili njihovu vezu. “Ista razlika u godinama kao ja i moj tata”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “On ti nikada neće odgovarati kao osoba.”

“Šta bi 19-godišnjaka uopšte mogla imati zajedničko s 50-godišnjakom. Uvek se pitam o čemu ovakvi parovi pričaju”, pitao se jedan korisnik.

Ipak, drugi au brzo stali u odbranu para te rekli kako su oboje odrasli i mogu doneti lične odluke. “Šta god vas čini srećnima”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Zapravo izgledaju srećnije od mnogih veza koje sam videla!”

“Sve dok ste vas dvoje srećni i ispravno se ponašate, ko sam ja da sudim”, glasio je jedan komentar. (espreso.co.rs)

https://www.tiktok.com/@portia_and_nan/video/7057969907048172805?is_from_webapp=1&sender_device=pc