SVE TROJE SU U VEZI! Izašli pred milione i otkrili oko čega “BIJU BITKU” u krevetu (VIDEO)

Zanimljivosti

SVE TROJE SU U VEZI! Izašli pred milione i otkrili oko čega “BIJU BITKU” u krevetu (VIDEO)

Iako jako zaljubljeni, nisu voljni biti u monogamnoj vezi.

Najveći problem trojke je s rasporedom spavanja jer svi vole spavati u različitim sobama. S drugim stvarima, kažu da nemaju problema.

Žena koja je u vezi s devojkom i dečkom otkrila je da imaju terapiju kao trio i da im je raspored odlaska na spavanje ‘noćna mora’ jer svi vole spavati u različitim sobama.

Šarlot Farmer (27) iz Leičestera, upoznala je svog dečka Džejmija Dejvisa (37) preko aplikacije pre nego što su oboje ušli u vezu i s Lorom Korser (28) koju su upoznali na web stranici za upoznavanje

Njih troje su od tada u vezi, zajedno su se uselili i čak su išli na terapiju kao trojka.

Džejmi je insistirao na tome da njih troje nisu ljubomorni jedni na druge.

– Radi se o tome da jedan oseća sreću što drugih dvoje ima neku svoju nišu. Ako neko pobedi na velikom takmičenju, budi ‘sretan zbog njih – objasnio je.

U međuvremenu je Šarlot priznala da se muče s rasporedom spavanja jer svi vole spavati u različitim sobama.

Na početku intervjua na ITV-u, Šarlot je rekla da je prvi put upoznala Džejmija dok je izlazila

– Upoznala sam Džejmija na aplikaciji i prvo smo želeli da to bude samo usputni spoj. Nisam bila spremna na ozbiljnu vezu. Odmah smo razgovarali o ideji bez monogamije. Ipak smo oboje u tom trenu izlazili i s drugim ljudima – kaže.

– Bili ste jako zaljubljeni, ali niste bili voljni biti samo jedno s drugim – dodala je voditeljka Holi razgovarajući s grupom.

– U početku sam bila malo ljuta što imam osećaje prema njemu. Želela sam biti sama i sama iskusiti svet, ali sam se zaljubila – Šarlot je objasnila.

U međuvremenu je Lora objasnila kako se upoznala s parom, dodajući:

– Imala sam online spojeve s Džejmijem na veb stranici za spojeve. Onda je počela pandemija i neko vreme se nikako nismo mogli naći.

– Onda sam igrom slučaja naletela i na Šarlot na toj veb stranici za upoznavanje. I s njom sam osetila povezanost – dodala je.

– Bilo je jako lepo upoznati svog metamora – partnera mog partnera – rekla je u intervjuu.

– U početku sam želela biti prijateljica s Lorom i smatrala sam da bi bilo lepo da svi imamo barem prijateljstvo – objasnila je.

– Dogovorili ste sastanak, svi ste zajedno večerali i tad nije bilo pritiska. Na kraju ste ostali kod njih, ali ste imali svoju sobu. Ovo se dogodilo vrlo sporo i jako se poštujete – nastavila je voditeljka.

– Sad svi zajedno živite. Ključno je nastaviti raditi na ovome. Svi idete na terapiju, svi razgovarate, čini se kao da je komunikacija između vas troje bolja nego kod većine parova – našalila se.

Džejmi se složio, rekavši: ‘Stvarno je važno, morate imati jako otvorenu komunikaciju i truditi se da ne osuđujete to što drugi rade, koliko god je to moguće, piše Daily Mail. (espreso.co.rs)