ONO ŠTO MI JE URADIO POSLE RASKIDA JE JEZIVO: Devojka rekla šta joj se desilo sa bivšim dečkom, od priče se DIŽE kosa na glavi!

Ispovijesti

ONO ŠTO MI JE URADIO POSLE RASKIDA JE JEZIVO: Devojka rekla šta joj se desilo sa bivšim dečkom, od priče se DIŽE kosa na glavi!

Devojka je otkrila da joj se bivši dečko skrivao ispod kreveta i uhodio je nedeljama nakon raskida.

Iako mnogi od nas takve situacije mogu smatrati nezamislivima – postaje jezivo kada se takve stvari nekome dogode u stvarnom životu.

Bivši dečko ove žene je uhodio i skrivao se ispod njenog kreveta. Libi Klivs objavila je priču na TikToku o svom bivšem koji ju je na kraju nedeljama uhodio nakon njihovog raskida. Njen prvi video doživeo je viralni uspeh s više od 230.000 pregleda. Nije otkrila puno, ali je iznela najvažnije tačke njihove veze. “Počinjem da izlazim sa finim hršćaninom. Otišli smo zajedno u crkvu i upoznali si međusobne prijatelje”, objašnjava.

– Upoznajem mu roditelje i postaje ozbiljno. Počinjemo da planiramo brak i budućnost… – nastavlja ona. Tada je došlo do zaokreta i dela u kom su stvari krenule po zlu.

– Čujem disanje ispod mog kreveta i saznajem da me nedeljama proganja i koristi moju četkicu za zube – rekla je na kraju šta se dogodilo nakon što su raskinuli

U nacionalnom istraživanju intimnih partnera i se*sualnog nasilja sprovedenom u Americi, otprilike jedna od šest žena iskusila je uhođenje tokom života.

https://www.tiktok.com/@libbycleaves/video/7079049085621144875?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Ova statistika postaje još alarmantnija jer otkriva da je u više od 60 posto slučajeva osoba koja ih je uhodila bio njihov sadašnji ili bivši partner. Naravno, TikTokeri koji su naišli na ovaj video hteli su da čuju celu priču, pa je dalje objasnila šta joj se dogodilo.

Nakon otprilike godinu i po, htela je prekinuti sa svojim dečkom jer “emocionalno nije bio baš inteligentan”, a takođe je počeo čudno da reaguje na određene stvari… Kada je njegova majka saznala da je Libi prekinula vezu s njim, nazvala je i pitala je li uzimao lekove.

– Na koje lekove mislite – pitala je Libi, na šta je majka rekla kako on ima bipolarni poremećaj, što ona nije znala.

https://www.tiktok.com/@libbycleaves/video/7079117132109237547?is_from_webapp=1&sender_device=pc

– Hm, nisam to znala. Nespominjanje bipolarnog poremećaja nakon godinu i po veze čini se problemom ako je ta osoba neko s kim ste planirali brak… – rekla je.

Na kraju, kada su raskinuli, što je on uredno prihvatio, sledećih nekoliko nedelja osećala se čudno, pripisujući to činjenici da je to možda samo zato što je on bio njen prvi ozbiljni dečko.

– Nisam mogla dobro da spavam, osećala sam kao da se u mom stanu događaju čudne stvari, ali sam mislila da je to zato što on više nije tu te da je sve u mojoj glavi – nastavila je. Jedne je noći čula jako glasno disanje i pomakla kutiju ispod svog kreveta i videla je njega kako je gleda.

– U tom trenutku sam mislila da ću vrištati i poludeti, ali jednostavno sam se stvarno smirila – rekla je. Nakon što mu je rekla da izađe, otkrio joj je da se onde skrivao nekoliko nedelja i prskao svoju kolonjsku vodu po sobi kada ona nije bila tamo, a čak je koristio i njenu četkicu za zube. Nije iznenađujuće da je protiv njega podnela tužbu za zabranu prilaska i od tada se nije čula s njim. (kurir.rs)