Dala je BUBREG dečku da bi preživeo: Prevario je, a posle tri meseca priredio joj HOROR (VIDEO)

Ispovijesti

Dala je BUBREG dečku da bi preživeo: Prevario je, a posle tri meseca priredio joj HOROR (VIDEO)

Kolin Le je na TikToku svoju priču podelila sa pratiocima

Kolin Le je na TikToku pokazala da je njena privrženost partneru bila bezgranična i zato je svoju priču podelila sa svojim pratiocima. Međutim, ispostavilo je da je ta ispovest i više nego potresna, a kako je Kolin i sama priznala, ni do danas se od te ljubavi nije oporavila.

U jednom od svojih najranijih klipova na popularnoj društvenoj mreži, Kolin je ispričala da se njen tadašnji dečko bori s hroničnom bolešću bubrega zbog čega mu je potrebna dijaliza iako je veoma mlad. Ubrzo potom, kako se ispostavilo, za njega, ali i za njegovu devojku, sve se promenilo.

Dovela svoj život u opasnost

@colleeeniie

it’s ok to laugh at yourself sometimes 😅 #cheater #relationships #watchmojo #top10stupidestpeople #onelesskidneygirl #fyp

♬ original sound – cottonmouth

– Odlučila sam da se testiram da vidim da li smo kompatibilni kako bih mu dala moj bubreg i spasila mu život. Nisam mogla da ga gledam kako umire – objasnila je Kolin pre nego što je otkrila da su se “poklopili” i da je imala priliku da voljenom partneru donira bubreg.

Kolin je jedino želela da joj dečko ozdravi, zbog čega je i pristala na izuzetno komplikovan i po život opasan hirurški zahvat, ali onome što je usledilo nakon operacija, nije se nadala ni u najluđim snovima.

Naime, kada se njen dečko skroz oporavio zahvaljujući njenom humanom podvigu, njihova veza doživela je novo iskušenje – on je otišao na momačko veče u Las Vegas.

Luda noć u Vegasu

@colleeeniie

just kidding, I am his favorite ♥️ #formula1 #formulaone #fyp #relationships #hehehe

♬ original sound – Tinkie Maloney

– Bio je hrišćanin tako da uopšte nisam brinula. Ispostavilo se, ipak, da me jeste prevario u Las Vegasu, što mi je kasnije i priznao. Bila sam slomljena, ali sam ga toliko volela da sam mu oprostila – otkrila je Kolin pratiocima.

Novi šok usledio je svega tri meseca kasnije, kada ju je dečko zbog koga je rizikovala život i pristala da živi bez jednog bubrega, i zvanično ostavio. Sve to se, pritom, odigralo uz suludo obrazloženje.

Pozivao se na Boga

@colleeeniie

Turns out God had better plans for me #fyp #foryou #heartbreak #relationships

♬ saddddd – ❀ ✩ Alex .·:*¨༺

– Ako smo suđeni jedno drugom, Bog će nas na kraju spojiti – slušala je Leova partnerove reči prilikom raskida.

Nakon toga on ju je ubrzo blokirao na svim mogućim društvenim mrežama.

Ta priča izazvala je salve komentara na TokToku, pa su mnogi pružili podršku ucveljenoj ženi.

– Imaš najveće srce, a on to nije video, njegov gubitak – napisao je jedan korisnik, dok su drugi išli i dalje od toga.

– Mrzim ga, nadam se da ćeš naći nekoga koji ljubi i zemlju kojom hodaš. Ti ne zaslužuješ ništa manje – ređali su se komentari, kao i oni u kojima je dečko Leove žestoko napadnut.

– Možda igra ulogu religioznog monka, ali sigurno nije pobožan čovek – stoji u objavama.

Kolin je sada sama, ali istakla je, i na oprezu, jer će teško bilo kome ponovo verovati nakon što joj se ovo dogodilo sa čovekom kog je neizmerno volela. (objektiv.rs)