Radila kao čistačica, pa ušla u ZABRANJENU SOBU: Ugledala sliku na zidu, a onda joj se život PROMENIO

Ispovijesti

Radila kao čistačica, pa ušla u ZABRANJENU SOBU: Ugledala sliku na zidu, a onda joj se život PROMENIO

Podelila je svoju ispovest i iznenadila sve

Nepoznata žena podelila je ispovest koja je postala viralna na društvenim mrežama. Mnogi je zbog toga osuđuju, a neki kažu da bi reagovali potpuno isto kao ona. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Otišla sam u inostranstvo, ne pitajte kako se snalazim. Izgubila sam posao i nadu, otišla sam da radim kod jedne starice i starca kao spremačica, čistačica i kuvarica. Došla sam da živim i služim u njihovom domaćinstvu uglavnom radnim danima, vikednom sam bila slobodna donekle – rekla je ona i dodala:

– Kuća je ogromna i čudna, nisu mogli da imaju dece i nema ko da nasledi kuću. Nikad ne kažu kada otputuju negde, samo mi ostave ključeve od kuće i odu, pa sam počela da istražujem kuću i našla jednu zabranjenu sobu! Kopkalo me je da istražujem i krenula sam od zapuštene sobe, a unutra sam našla slike iz njihove prošlosti i saznala da su imali dva sina i ćerku, bio je datum rođena napisan na slikama – opisala je ona i otkrila kako joj se život promenio:

– Ne znam šta se zbivalo u toj kući, kada sam pogledala jednu uramljenu sliku videla sam da nema prašine na njoj. Slučajno je pala sa zida i videla sam rupu u kojoj skrivaju novac. Bilo je baš puno para, čekova i nešto zlata… Često sam krišom posećivala tu napuštenu sobu uglavnom kada nisu bili kod kuće i uzimala novac da ne primete. Sav novac što sam “krala” stavljala sam na svoj račun da jednog dana kad napustim kuću imam da se snađem – podelila je ispovest nepoznata žena.

Mnogi su u komentarima pisali da nije lepo to što radi i pitali je da li je nastavila sa tim poslom, ali se ishod nije saznao. (objektiv.rs)