DA LI BISTE OTIŠLI NA MEDENI MESEC SA RODITELJIMA? Očajna zbog UCENE svekra i svekrve: Prolazi kroz PAKAO jer je muž dobio otkaz!

Ispovijesti

DA LI BISTE OTIŠLI NA MEDENI MESEC SA RODITELJIMA? Očajna zbog UCENE svekra i svekrve: Prolazi kroz PAKAO jer je muž dobio otkaz!

MUŽ DOBIO OTKAZ, PA SE NJEGOVI PONUDILI DA PLATE MEDENI MESEC

Ideja svakog novopečenog para jeste da se, kako to običaji nalažu, odmah nakon svadbe upute na medeni mesec kako bi proslavili svoj brak i iako bi takvo putovanje trebalo da prođe bez prisustva roditelja, jednoj ženi svekar i svekrva zadaju glavobolje.

Pišući na Reditu, ona je objasnila da je par bio više fokusiran na medeni mesec nego na venčanje, a nakon što su zbog pandemije doživeli finansijske probleme, morali su da prihvate ponudu muževih roditelja da im pomognu da plate sve što treba. Međutim, sada kad je do medenog meseca ostalo samo nedelju dana, njeni svekar i svekrva žele da pođu sa mladencima, pod izgovorom da su oni platili da realizaciju putovanja.

– Razmišljali smo o venčanju nekoliko nedelja i odlučili da veći deo novca potrošimo na prelep prsten i fantastičan medeni mesec, umesto na venčanje. Moj verenik je baš tada dobio otkaz, zbog čega smo upali u finansijske probleme, pa smo zamolili njegove roditelje da nam pozajme nešto novca za putovanje i oni su pristali. Putujemo sledeće nedelje i bili smo uzbuđeni sve do pre pet dana, kada su svekar i svekrva došli u posetu – piše mlada.

Svekrva joj je tada rekla da se raduje zbog njihovog zajedničkog života, međutim, kada su počele da pričaju o putovanju, usledio je šok.

– Onda je rekla: ‘Pošto smo tako bliski, da li misliš da bismo muž i ja mogli da vam se pridružimo? To bi bilo zabavno porodično putovanje’. Odbila sam je, a ona je insistirala kako nikada nije imala svoj medeni mesec i postala je uznemirena, pa je izgledalo kao da će pobesneti. Odmah su se udružili protiv mene i verenika i kukali kako su oni ti koji plaćaju. Njegov tata je rekao da je moj verenik bio ‘pametan’ pre nego što sam se ja pojavila, da su živeli zajedno i da je poštovao svoje roditelje, a onda su me nazvali sebičnom – priča ona.

Dodaje da su svekar i svekrva počeli da joj šalju užasne poruke, a sada odbijaju da plate venčanje.

– Moji roditelji su se ponudili da nam pomognu da platimo, ali sada će sve biti skromnije organizovano – zaključila je ona. (kurir.rs)