Izlazila s momcima samo da bi ih ISKORISTILA: Zbog šokantnog otkrića pretrpela je pregršt uvreda (VIDEO)

Zanimljivosti

Izlazila s momcima samo da bi ih ISKORISTILA: Zbog šokantnog otkrića pretrpela je pregršt uvreda (VIDEO)

Bilo je, doduše, i onih koji su je razumeli

Korisnica TikToka Mekel Brok otkrila je na svom profilu da je svojevremeno, tačnije za vreme studentskih dana, koristila jednu od vrlo popularnih aplikacija za upoznavanje kako bi – besplatno jela.

Plavokosa dama priznala je da je čak 16 dana zaredom izlazila na spojeve s različitim frajerima, pa se kući vraćala punog želuca jer je večera očigledno bila glavni uslov da pristane s njima na izlazak.

– Jer jesti se mora… – napisala je uz objavu koja je izazvala podeljene reakcije.

I dok su pojedini stali na njenu stranu i pohvalili snalažljivost, drugi su je žestoko napali i podsetili da je “damica” mogla da nađe studentski posao, a ne da živi od iskorišćavanja.

– Čisto da pojasnim, nikome se nisam nametala, svi ti momci su me samo zvali da izađemo – napisala je u komentarima i pretrpela još jednu kritiku.

@mccall_brock

haha hungry girl #college #dating #relatable #freshmenthings #utah #provo #byu #crazy #dinner #comedy #humor

♬ Crazy – Patsy Cline

– Loša si osoba, stvarno loša. Možda si se tim momcima istinski sviđala, a tebi je samo bilo na pameti kako da izvučeš korist – odvratio joj je jedan muškarac s kojim se nisu svi složili.

– Pa i nije baš da nisu ništa dobili zauzvrat. Imali su priliku da uživaju u njenom društvu, u njenoj lepoti i razgovoru – osvrnula se na tu opasku jedna devojka. (objektiv.rs)