MINA SE SLOMILA PORED MENSURA, PROLILA MORE SUZA: Ajdarpašić hladan kao LED, a reakcija Milice Veselinović će se PREPRIČAVATI!

Showbizz

MINA SE SLOMILA PORED MENSURA, PROLILA MORE SUZA: Ajdarpašić hladan kao LED, a reakcija Milice Veselinović će se PREPRIČAVATI!

Na “Zadrugoviziji” zajedno su nastupali Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić. Mina je pevala pesmu Edite Aradinović “Gram Emocija”, a onda su je pukle emocije.

Mensur nije želeo da učestvuje u ovom performansu, pa je na samom početku odlučio da samo sedi na stolici. Mina se na trenutak zbunila, pa je dobila podršku, ali su je emocije preplavile i nije uspela da nastavi da peva.

– Ne mogu – rekla je Mina i počela da lije suze, a Mensurova devojka Milica Veselinović je plakala dok ih je gledala.

Usledili su komentari žirija:

– Mislila sam da ću moći ovo da izvedem, ali sve je bilo jače – rekla je Mina.

– Pokazala si koliko si emotivna. Znam da ti sve sve skupilo, šta da ti kažem? Puno te volim – rekla je Nadica.

– Nepravda kosmosa je neverovatna, ali morate da skupite sngau. Nešto kao što ste vas dvoje se rađa jednom u 50 godina. Mnogo me je ovo potreslo – dodoa je Dejan.

– Mina, glavu gore, bila si prelepa. Lepo si počela, stvarno. Ja razumem sve, ne zameram ti. Glavu gore, ti si jaka. BIli ste prelepi – pričala je Sandra.

– Minu zovem crna udovica, a ovo je jedini trenutak gde mogu da kažem da je beli labud. Kad je Mina krenula da peva, naježio sam se. Kapiram sve, nisawm pametan. Mogu da ti kažem da imaš podršku od tajsonki, mama te pozdravlja i Mensura takođe – govorio je Filip Đukić.

– Pokazala si da imaš šlifa za muziku i krivo mi je što nisi nastavila pesmu. Ti baš dobro zvučiš. Treba da treniraš glas i baš mi je krivo, krenuo sam da pevam, da te podsetim tekst. Svaka čast i nadam se da ćeš sledeći put da se suzdržiš od emocija – dodao je Gazda Paja.(Kurir.rs/M.M.)