Mislila da je izgubila BEBU na porođaju, a posle 38 godina desilo se ČUDO: Saznali su jezivu istinu

Zanimljivosti

Mislila da je izgubila BEBU na porođaju, a posle 38 godina desilo se ČUDO: Saznali su jezivu istinu

Čileanca su na samom rođenju odvojili od majke, a ceo život je proveo u SAD

Priča o tome kako je čileanska beba po imenu Serhio postala vatrogasac u Hjustonu po imenu Tajler Graf, rasvetlila je šokantnu šemu prinudnog usvajanja koja je korišćena u Čileu.

Tajler (38) je bio zapanjen kada ga je kontaktirala čileanska neprofitna organizacija i rekla mu da je ukraden od majke na porođaju i dat na usvajanje.

Ovaj vatrogasac, koji ima sopstvenu porodicu, oduvek je znao da je usvojen, ali je odrastao verujući da ga je napustila majka koja nije mogla da priušti da ga zadrži. Sa druge strane njegova majka je ostarila verujući da joj je sin umro ubrzo nakon rođenja.

Iako je imao srećno detinjstvo u Minesoti, nikada nije mogao da shvati kako je neko mogao da da svoje dete na usvajanje.

– Nosio sam to neprijateljstvo, taj teret na ramenima, ceo život – kazao je on za Njujork tajms.

Međutim, zahvaljujući prijatelju koji je ponudio da istraži njegovu biološku porodicu i uz pomoć neprofitne organizacije “Hijos i Madres del Silencio” (Sinovi i majke tišine), Tajler je ubrzo otkrio istinu. Njegova biološka majka Hilda del Karmen Kezada verovala je da je on mrtav.

Njih dvoje su se nedavno ponovo ujedinili, nakon što je Karmen odletela u Hjuston da upozna svog sina prvi put posle 38 godina.

Tajler opisuje susret kao izuzetno emocionalan.

– Ostavili su nas same u naručju jedno drugom i zagrlili smo se, a ona me je poljubila i samo smo stajali i plakali – kazao je vatrogasac. (objektiv.rs)