MUŽ ČUO ŽENU KAKO PRIČA U SNU: Nesvesno je odala STRAVIČNU TAJNU, čovek MOMENTALNO ZVAO POLICIJU!

Svijet

MUŽ ČUO ŽENU KAKO PRIČA U SNU: Nesvesno je odala STRAVIČNU TAJNU, čovek MOMENTALNO ZVAO POLICIJU!

Radnica koja je ukrala 7.220 funti od ugrožene žene i odnela sav novac na luksuzni odmoru u Meksiko, uhvaćena je kada ju je muž čuo kako priča u snu.

Rut Fort (47) ukrala je novac od ugrožene žene u invalidskim kolicima dok je radila u staračkom domu, a njen suprug Entoni (61) postao je sumnjičav nakon što je Rut počela raskalašno da troši novac na porodičnom odmoru u Meksiku.

Mesec dana kasnije, probudio se jende noći i zatekao svoju ženu kako priča u snu, a potom je u njenoj torbi našao debitnu karticu, koja je pripadala štićenici staračkog doma, prenosi Liverpool echo.

Odmah ju je prijavio policiji i Rut se prošle nedelje pojavila pred sudom u Liverpulu.

– Sumnjao sam kada je Rut počela da troši previše. U početku je to više bio instinkt, ali kada sam našao debitnu karticu u njenoj torbici, jednostavno sam znao. Nisam mogao da poverujem. Mnogo je volim, ali nisam mogao da ignorišem ono što je uradila. Bilo mi je odvratno da je mogla da ukrade od ranjive osobe i morao sam da je prijavim – naveo je Entoni, koji sa suprugom ima troje dece.

Njih dvoje su u braku već 10 godina, a Rut je odnedavno počela da radi u domu za stara lica kao negovateljica.

Krađa kartice dogodila se 2018. kada su i otišli na letiovanje, što je Entoniju bilo vrlo sumnjivo, a njeno buđenje usred noći i nepovezano pričanje nateralo je Entonija da sabere “dva i dva” i potvrdi ono u šta je dugo sumnjao.

– Rut je mrmljala o novcu i kada sam se probudio, video sam tašnu na podu iz koje je ispalo nekoliko novčanica. Ustao sam da ih vratim, a u njenoj torbici sam video debitnu karticu. Kada se Rut probudila, suočila sam se sa njom, i ona je sve priznala. Rekao sam joj da spakuje torbe i ode. Bilo je srceparajuće, voleo sam je, a ipak sam znao da nemam izbora osim da je prijavim – kazao je muškarac.

Krajem decembra 2018. Entoni je otišao u policiju, a njegova supruga vrlo brzo je uhapšena.

Pojavila se pred sudom u Prestonu, kada je priznala da je prisvojila 7.220 funti. (espreso.co.rs)