Nataša je poverila ćerku (13) najboljem DRUGU: Kada je otkrila šta joj je NOĆU radio htela je da povraća

Ispovijesti

Nataša je poverila ćerku (13) najboljem DRUGU: Kada je otkrila šta joj je NOĆU radio htela je da povraća

Majka i devojčica su ispričale pakao koji ima je priredio “čovek od poverenja”

Majka četvoro dece iz Velike Britanije se u potresnoj ispovesti prisetila trenutka kada je saznala da joj je jako blizak prijatelj zlostavljao maloletnu ćerku.

Nataša Luis (40) kaže da nije mogla da poveruje da bi Riki Povis (42), koji je osuđen na šest godina robije, napastvovao tada 13-godišnju devojčicu Eli. Oni su naime bili prijatelji 15 godina, a Nataša ga je smatrala članom svoje porodice.

Kako piše Dejli mejl, Povis, koji ima ćerku Elinih godina, je godinu dana proganjao devojčicu dok spava kada bi sa majkom ostajala da prenoći kod njega. Na suđenju u Vusteru majka i ćerka su rekle da će nositi ožiljke na duši celog života.

– Pošto moj tata nije bio u mom životu, gledala sam na Rikija kao na oca. Kada me je Riki zlostavljao u svojoj kući noću, bila sam prestravljena i posramljena – rekla je devojčica koja sada ima 16 godina za Dejli mejl.

Verovatno najtužniji deo ove užasne priče je što je Riki, po Natašinim rečima, bio najbliža osoba u njenom životu. Ona je rekla da od tada više nikome ne veruje niti će moći bilo kome da veruje.

– Taj bolesnik je mojoj ćerki doneo ceo život bola i muke. Dok će on izaći iz zatvora za samo nekoliko godina – rekla je Nataša.

Inače Nataša je upoznala Povisa u maloj radnji na uglu gde je radila.

– U to vreme sam živela sa svojim sada već bivšim mužem i bila sam trudna sa našim prvim detetom, Eli – kazala je ona.

Dodaje da je on bio divna mušterija i da je odmah pomislila da imaju dosta toga zajedničkog. U braku je dobila još troje dece, ali se razvela. Nakon toga, mislila je da joj je Riki postao porodica, podrška i oslonac. Takođe je verovala da je Riki dobra očinska figura za njenu decu.

Od tada, Nataša i Povis su se viđali svaki dan. Redovno su odlazili u restorane, na piće ili u izlaske sa decom. Riki je takođe pomogao Eli oko zadataka u školi. Pošto je i sam imao ćerku Elinih godina, sve je savršeno funkcionisalo. Eli bi često prepavala kod njih jer je Nataša radila u noćnim smenama.

Sve se odjednom preokrenulo kada je Eli imala 13 godina. Počela je da pokazuje promene raspoloženja i redovno je urlala na svoju majku.

– Pretpostavila da su Eli proradili tinejdžerski hormoni. Ali kako je postajala sve povučenija, imala sam mučan osećaj da nešto nije u redu – kazala je Nataša.

Nataša se poverila Povisu u vezi Eli, dok je on, kako kaže, delovao zabrinuto. Odjednom joj je stigao drugi poziv i to od Eli koja joj je tražila da hitno dođe u školu. Požurila je tamo i usput pričala sa Rikijem o uzbuni, a kada je stigla nekoliko minuta kasnije još uvek je držala telefon na uhu.

– Kada sam prišla staklenim vratima, videla sam da Eli sedi unutra, okružena sa četiri policajca. Rekla sam Rikiju da vidim policajce. Odjednom, veza se prekinula – kazala je ona.

Unutra je policajac obavestio Natašu da je Eli napisala pismo drugarici iz razreda u kojoj je rekla kako je seksualno zlostavljana.

– Svet mi se srušio u tom trenutku. Bila sam histerična. Morala sam da znam ko je ovo uradio mojoj ćerki. Eli me je pogledala i rekla “Riki”. Tada sam se setila kako je Riki spustio slušalicu čim sam spomenula policiju. Htela sam da povratim. Nikada se nisam osećala tako izdano – ispričala je izbezumljena majka.

Kasnije te noći, Povis je uhapšen na svom poslu. Nataša kaže da je posle toga pala u duboku depresiju. Osećala je krivicu jer nije mogla da pomogne svom detetu i jer nije videla naznake da se nešto dešava.

Kada je slučaj došao na sud otkrilo se da je Riki proganjao Eli godinu dana.

Dok su druga deca bila u odvojenoj sobi, on je s njom gledao filmove, a onda bi je napastvovao ispod ćebeta. Tinejdžerka je rekla da nije znala kako da se poveri svojoj majci. Takođe je dodala da joj je drago što je imala prijateljicu kojoj je mogla da se poveri. (objektiv.rs)