Penzioner poručio SENDVIČ u omiljenom baru: Niko nije slutio da će nedugo potom uslediti filmska DRAMA

Svijet

Penzioner poručio SENDVIČ u omiljenom baru: Niko nije slutio da će nedugo potom uslediti filmska DRAMA

Uspeli su da mu izbace komad iz grla, ali ne i da mu spase život

Penzioner je umro nakon što se ugušio sendvičem sa šniclom u jednom britanskom seoskom pabu, saopštila je istraga.

Grem Daglas preminuo je u bolnici Apruv Park u oblasti Mersisajd, četiri dana nakon gušenja u omiljenom pabu u Velsu koji je svakodnevno poručivao.

Prodavci i osoblje očajnički su pokušavali da pomognu Gremu, ali dok su stigli bolničari i dok su mu nekako izbacili hranu iz grla, bio je bez svesti već pola sata.

Ovaj 73-godišnjak, penzionisani tehničar za instrumente poznat kao “Čanki”, umro je, saopštila je istraga u Ratinu, prenosi Liverpool Echo.

U izjavi pročitanoj u istrazi, jedan od očevidaca, Kolin Robertson, rekao je da je gospodin Daglas taman počeo da jede sendvič sa šniclom i da je iznenada počeo da se guši usled toga što mu je parče verovatno zapalo u dušnik.

Dve druge mušterije su pokušale Hajmlihov manevar, ali je on tada izgubio svest.

Medicinska sestra je po dolasku na lice mesta vršila kompresije grudnog koša do dolaska hitne pomoći i iako su uspeli da izbace komad mesa, čovek je predugo bio bez kiseonika.

Gospodin Daglas je odveden u bolnicu Glen Klajvd i kasnije tog dana prebačen u Aruv Park.

Kao uzrok smrti utvrđena je hipoksična povreda mozga usled slučajnog gušenja.

Daglasov brat Stjuart rekao je u istrazi da je osim brata izgubio i prijatelja kog je u njemu imao i da je Grem bio jedan od pravih dobrih momaka u životu. (objektiv.rs)