Snimao odnose sa bivšom učenicom, pa ZAPLAKAO pred sudom: Evo kakva će sada biti njegova sudbina

Svijet

Snimao odnose sa bivšom učenicom, pa ZAPLAKAO pred sudom: Evo kakva će sada biti njegova sudbina

Srećom po njega, izbegao je zatvorsku kaznu

Bivši učitelj koji je snimio sebe kako se s*ksa sa 20 godina mlađom bivšom učenicom, pošteđen je zatvora.

Li Hanan (49) uhapšen je nakon što je mlada žena otišla u policiju požalivši se da je bila “saterana i nije imala kud”. Hanan je podučavao ženu dok je bila učenica srednje škole u ​​oblasti Sent Helens.

Pred sudom u Liverpulu rečeno je da je žena pristala na s*ks sa Hananom, kao i na fotografisanje. Hanan iz Mosford avenije iz oblasti Češir priznao je dve optužbe za nepristojne slike deteta.

Tužilac Luiz Mekloski rekla je da je Hanan rekao policiji “da nije imao pojma da je snimanje s*ksualnog odnosa nezakonito i da je znao da je to nezakonito, nikada ne bi načinio te slike”, koje su snimljene žrtvinim telefonom.

Sudija Dejvid Obri rekao je da nije ništa sporno što je devojka pristala na s*ksualne aktivnosti sa Hananom i pristala na snimanje slika.

On je rekao da je “tehnički” početna tačka za krivična dela bila šest godina zatvora, ali “to nije normalna vrsta dela”, da je žrtva bila punoletna i da je to urađeno uz pristanak.

Hanan, koji je bio učitelj, sada radi kao poštar sa skraćenim radnim vremenom, a sudija je rekao da nema sumnje da su posledice prekršaja i te kako imale efekat na njega. Kada je sudija Obri rekao da su krivična dela zaslužila zatvorsku kaznu, Hanan je počeo da plače.

Prvobitno je osuđen na 12 meseci zatvora zbog snimanja po*nografskog sadržaja, ali je kazna preinačena na 18 meseci uslovno i zabrana prilaska u trajanju od sedam godina. (objektiv.rs)