TREBAO DA SE NAĐE SA DEVOJKOM, A ONDA JU JE OSTAVIO SA BRAĆOM: Molila je Boga da se što pre završi

Ispovijesti

TREBAO DA SE NAĐE SA DEVOJKOM, A ONDA JU JE OSTAVIO SA BRAĆOM: Molila je Boga da se što pre završi

Devojka je bila veoma uzbuđena zbog prvog susreta, ali su joj se sva očekivanja “srušila” kada je svog potencijalnog partnera ugledala sa još nekoliko ljudi

Prvi sastanci su puni iščekivanja, ali i iznenađenja, a Megan Rodes (24) iz Velike Britanije je to naučila na mnogo teži način.

Naime, Megan je imala samo 17 godina kada je otišla na ljubavni sastanak sa Skotom koji je tada imao 21 godinu. Kako kaže, bila je veoma uzbuđena zbog prvog susreta, ali su joj se sva očekivanja “srušila” kada je svog potencijalnog partnera ugledala sa još nekoliko ljudi.

Stvari su joj postale čudne kada je Skot došao po nju, ali nije bio sam.

– Čekala sam i videla da kola dolaze, on je sedeo pozadi sa svojom braćom, a za volanom je upravljala baka. Bilo mi je veoma neprijatno, jer ko upoznaje porodicu na prvom sastanku? On je izašao, otvorio mi vrata i krenuli smo – priča ova devojka.

Kako kaže, u tom trenutku nije znala gde je tačno voze, ali je ubrzo saznala.

– Stali smo kod crkve i ušli u malu dvoranu. Skot mi je prišao i zamolio da pomognem oko postavljanja stolova i stolica. A posle sat vremena, ljudi su krenuli da dolaze. Kada sam ga pitala šta se dešava, rekao je da ne brinem i da je sve pod kontrolom – rekla je ova devojka.

Iako je mislila da je iznenađenjima i neprijatnim situacijama došao kraj, Megan se dva sata po početku proslave uverila u suprotno.

– Prišao mi je i rekao da mora hitno da ide, a ja sam ostala sa njegovom braćom i bakom. Svi su mi prilazili i oslovljavali me sa “Skotova devojka”. Bilo je to vrlo neprijatno iskustvo za jednu tinejdžerku – priseća se ona.

Megan kaže da je jedva čekala da se veče završi i da nikada više ne čuje za Skota.

– Posle tog iskustva nisam išla na sastanke više od godinu dana. Bila sam uplašena da će svaki sledeći ljubavni sastanak biti sve gori i gori. Srećom, sada imam dečka s kojim mi je prelepo – zaključila je Megan. (espreso.co.rs)