Telo žene pronađeno u platnenoj TORBI: Kad su saznali ko je OSUMNJIČEN za ubistvo, ceo kraj se šokirao

Svijet

Telo žene pronađeno u platnenoj TORBI: Kad su saznali ko je OSUMNJIČEN za ubistvo, ceo kraj se šokirao

Telo je pronašao komšija i njegovi psi

Telo žene pronađeno je u platnenoj torbi u Forest Hilsu ove subote, a policijski izvori kažu da se muž i sin žrtve smatraju “osobama od interesa” za njenu smrt.

Užasno otkriće, u blizini popularne staze za šetnju u obično tihom, otmenom kvartu Kvins, potreslo je stanovnike.

Telo Orsolije Gal (51) pronađeno je u platnenoj torbi nešto posle 8 sati ujutro, a policija je pronašla trag krvi koji vodi nazad do njene kuće u ulici Juno, rekli su.

Policija je kasnije primećena kako upada u veličanstvenu kuću u stilu Tjudora u kojoj je žrtva živela, a koja se nalazi između Askana i 72. avenije. Komšije kažu da je Orsolijinog mlađeg sina policija odvela sa lisicama na rukama ubrzo nakon što je telo pronađeno.

Dečakov otac, takođe, bio je na putu ka stanici.

Gradski sud će utvrditi uzrok smrti nesrećne žene.

Orsolijin suprug, Hauard Klajn, koji je kontaktiran telefonom, rekao je za Njujork Post da prolazi kroz užasno iskustvo.

Biznismen, koji je nedavno tvitovao o putovanju sa starijim sinom i objavio na društvenim mrežama iz Portlanda, rekao je da je na aerodromu i da se sprema da odleti za Njujork.

Klajn nije odgovorio na pitanje da li je njegov mlađi sin ispitan u policiji.

Slučaj se još istražuje, rekao je policijski izvor, koji je primetio da postoje kamere duž puta od kuće u ulici Juno do mesta gde je telo bačeno.

Dečak, star samo 13 godina, pušten je u subotu uveče, rekli su policajci, koji nisu otkrili koja odrasla osoba je preuzela starateljstvo nad detetom.

Košmarno otkriće uznemirilo je inače mirno subotnje jutro u okolini.

Glen Van Nostrand (51) naišao je na jeziv prizor dok je šetao svoja dva psa kroz obližnji Forest Park.

U početku je mislio da je reč o zaboravljenoj ili bačen Van Nostran hokejaškoj torbi. Međutim, njegovi psi su se uznemirili kad su prišli torbi.

Glen je ipak odlučio da pogleda u torbu i zaprepastio se. Najpre je video stopalo, a zatim i kuk osobe, da bi potom ugledao celo telo, prenosi Njujork post.

Kada je otvorio torbu video je stopalo, a zatim kuk, koji je još uvek bio pričvršćen, rekao je.

Kad je malo došao k sebi, pozvao je policiju i ispričao šta je ugledao.

Kada su detektivi stigli, Van Nostrand je ostavio svoje pse kući pre nego što je otišao u stanicu da da kompletan izveštaj. No, dok je pokušavao da ode kući, njegovi psi su imali druge ideje.

– Nastavili su da me vuku i odveli me 100 metara dalje gde su bili tragovi krvi. Policajci su takođe pratili moje pse. Šokirao sam se u prvi mah i sve mi se srušilo u trenutku, bez obzira što nisam znao o kojoj osobi se radi – kazao je čovek koji je pronašao telo.

Komšije u blizini kuće u ulici Juno rekle su da je porodica bila fina i naizgled normalna i niko živ nije mogao da očekuje da će žena ovako skončati. (objektiv.rs)