TU SU SAMO KAD IM TREBATE : Ovo su jasni znakovi da je vaš partner sa vama samo iz KORISTI

Zanimljivosti

TU SU SAMO KAD IM TREBATE : Ovo su jasni znakovi da je vaš partner sa vama samo iz KORISTI

Da li vam se nekad dogodilo da za nekoga mislite da je “onaj pravi”, a ispostavi se da vas je on samo iskoristio da napravi ljubomornom svoju bivšu?

S druge strane, možda ste mislili da mu se zaista sviđate, ali vas je on posmatrao samo kao s**sualni objekat. Nezahvalno je ulaziti u igru zvanu “zavođenje, osvajanje i zabavljanje” bez prethodne “pripreme”.

Zato, držite oči širom otvorene, jer ovo su znaci koji ukazuju na to:

Razgovori sa njim se uvijek svode na jedno

Na kakav način se odvija konverzacija između vas dvoje? Ako svom voljnom postavite jednostavno pitanje, u pogledu toga šta bi htio da jedete za večeru, a on odgovori “tebe”, možete pomisliti da je to vrlo slatko i da je zaista zaljubljen u vas.

Međutim, ako svaki vaš razgovor završava na isti način, sa asocijacijama na s**s, nije teško zaključiti šta je vašem voljenom uvokek na pameti.

Poruke šalje uvijek kasno

Razmislite: kada vaš voljeni ima običaj da vam šalje poruke? Da li su to poruke za dobro jutro, ili to najčešće radi poslije ponoći? Ako je u pitanju ovo drugo, nije teško zaključiti da njemu nije zapravo do razgovora, već do gužvanja postelje sa vama. Poruke i pozivi poslije ponoći, imaju samo jedan cilj, zato ne budite slijepi da ga vidite.

Daje komplimente na račun izgleda

Komplimenti su uvijek dobrodošli, naročito od strane voljene osobe, međutim važno je da obratite pažnju po pitanju toga na šta se oni odnose.

Ako on uvijek komentariše samo vaše grudi, noge, zadnjicu i uopšteno vaš izgled, a nikad vašu inteligenciju nema sumnje u to da vas i doživljava kao objekat svoje požude.

Ne želi da vas upozna sa prijateljima

Prijatelji su važni u životu svakog pojedinca. Koliko god da ste u vezi sa nekim, ako on ne pokazuje ni najmanje interesovanje da vas upozna sa svojim prijateljima, trebalo bi da se zapitate – šta uopšte tražite sa njim?

Muškarci koji nemaju u planu bilo kakvu budućnost sa određenom djevojkom, ne vide poentu u tome da je upoznaju sa ljudima koji im znače.

Pritiska vas po pitanju s**sa

Nikad, ali apsolutno nikad, ne bi trebalo da osećate pritisak da imate s**s sa nekim. Koliko god da ste u njega zaljubljeni ne bi trebalo da pristajete, sem ako to zaista ne želite.

Nema sumnje u to da muškarci češće misle na to, ali ako vas on zaista voli, poštovaće vašu odluku o čekanju. S druge strane ako vas pritiska, to je iz razloga što mu je samo do toga i stalo. (novi.ba)