Devojčica (5) htela da izigra drugare u vrtiću, pa im donela nešto što je ZAPREPASTILO roditelje (VIDEO)

Zanimljivosti

Devojčica (5) htela da izigra drugare u vrtiću, pa im donela nešto što je ZAPREPASTILO roditelje (VIDEO)

Niko ne može da veruje kako je petogodišnjakinja došla do ovoga i odakle joj ideja

Nekoliko roditelja u Mičigenu izrazili su zabrinutost nakon što je pre neki dan održana prava mala “alkoholijada” u vrtiću u koji šalju decu.

Pijanku je organizovala petogodišnjakinja koja je kasnije priznala da je bila svesna kako društvo časti alkoholom, a sa sobom je u vrtić ponela margarite proizvođača “Jose Cuervo”.

Reč je o voćnom sajderu pojačanim tekilom, sa čak 10 posto alkohola, a pićem je ponudila četvoro svojih vršnjaka, slagavši ih da se u boci nalazi običan sok sa lepim bojama.

Dominik Zanders novinarima Foxa se požalila da je njeno dete popilo četiri do pet gutljaja, te da je posle osetilo omamljenost i blagu vrtoglavicu.

Iako je “alkoholijada” prošla bez ozbiljnijih posledica i lekarske intervencije, radnici vrtića su poručili da će zbog incidenta pokrenuti disciplinske mere protiv male organizatorke, a očekuje se i kazna za njene roditelje.

– Iako se trudimo da pazimo šta sve naši učenici donose sa sobom u vrtić, jednostavno nije moguće prekontrolisati baš sve. Takođe, žalosno je što se ove vrste pića za odrasle lako mogu zameniti s pićima prilagođenima deci – rečeno je, između ostalog, u saopštenju vrtića.

Margarita je, podsetimo, koktel koji se sastoji od tekile, likera od pomorandže i soka od limete. (objektiv.rs)