Drama na putu: Policajci mislili da je vozaču POZLILO, a kad su se približili, ostali su u BUNILU (VIDEO)

Zanimljivosti

Drama na putu: Policajci mislili da je vozaču POZLILO, a kad su se približili, ostali su u BUNILU (VIDEO)

Srećom, nije otišao predaleko, niti je napravio karambol

Kada su zbog spore vožnje na auto-putu zaustavili automobil marke “Dodž”, policija iz Ogdena u američkoj saveznoj državi Juta, pomislila je kako je vozaču pozlilo. No, ono što nikako nisu očekivali je da će za volanom zateći petogodišnje dete.

Automobil se, naime, kretao brzinom 50 kilometara na sat tamo gde svi voze bar tri puta brže. Policiji je odmah nešto bilo sumnjivo pa su zaustavili vozilo.

Kada su prišli vozaču, imali su šta da vide… Za volanom je sedeo petogodišnji dječak po imenu Adrijan koji je ukrao ključeve automobila svojih roditelja i odlučio da ode u Kaliforniju da sebi kupi “Lambordžini”, prenose američki mediji.

Dečak je zaustavljen 3,2 kilometra dalje od svoje kuće, a vozilo je uzeo dok ga je čuvala njegova starija sestra jer su mu roditelji radili.

No, sestra mu je u međuvremenu zaspala, a dečak je pronašao ključeve od porodičnog automobila, uzeo novčanik i odlučio da ode u drugu državu.

Srećom, nije daleko stigao jer s tri dolara koja je imao u novčaniku ne bi mogao da kupi ni igračku “Lambordžini”, a puka je sreća da je i tako daleko došao s obzirom na njegove godine.

Dečak je policajcima prepričao kako se posvađao s majkom koja mu je rekla da neće da mu kupi skupoceni automobil, pa je on idući dan odlučio da ode u Kaliforniju da ga kupi sam. Njegovi roditelji kasnije su lokalnim medijima ispričali kako dečak nikada nije vozio automobil, te da će odsad ključeve čuvati daleko od njega. (objektiv.rs)