Ima 30 godina i čeka 55. dete: Sada je na TURNEJI po Evropi, žene samo treba da mu jave gde su (VIDEO)

Zanimljivosti

Ima 30 godina i čeka 55. dete: Sada je na TURNEJI po Evropi, žene samo treba da mu jave gde su (VIDEO)

Serijski donor spe*me nudi svoje usluge na društvenim mrežama

Amerikanac Kajl Gordi (30) je trenutno otac 46-oro dece, a čeka još devetoro. On je “serijski donor spe*me” iz Kalifornije koji putuje širom SAD i Evrope kako bi pomogao parovima ili usamljenim ženama da dobiju decu, piše Dejli mejl.

Trenutno boravi u Velikoj Britaniji, a svoj dolazak na Ostrvo najavio je i u Fejsbuk grupama za donacije spe*me.

– Biću tamo sve do 29. aprila, ali ako treba, produžiću ostanak. Mogu da dođem u bilo koju zemlju u Evropi, čak i ako ja platim troškove. Već sam imao uspeha ovde – napisao je.

Ovo mu nije prvi put da boravi u Evropi, niti i Velikoj Britaniji.

– Bio sam u Velikoj Britaniji i Evropi kada sam posetio i Dansku i Švedsku. Uživam tamo, ali je dosta teže pronaći zdravu i organsku hranu sa kojom ću održati svoju spe*mu zdravom – rekao je Gordi.

On dodaje da se nada poseti Irskoj i Velsu, a uskoro planira da otputuje u Australiju i na Novi Zeland.

Zahvaljujući Gordijevoj ‘donaciji’., verenice Ketrin i Alis očekuju prvo zajedničko dete. Devojke su zahvalne na tome što im je dao šansu da prošire porodicu.

– Zainteresovao nas je njegov profil nakon što nam ga je prijatelj preporučio. Tada smo videle i mnoge pozitivne reakcije trudnica kao i predivnu decu – rekle su devojke.

Kajl je rekao kako je oduvek želeo decu, ali da nije nikad hteo da ulazi u veze sa drugim ženama. Zbog visoke stope razvoda, ali i odgovornosti nije se želeo da se upušta u to. Sve je počelo kada je pomogao dvema prijateljicama da postanu majke. Tada se proširio glas o njegovoj snažnoj spe*mi pa je usluge krenuo da oglašava na Instagramu.

A kako obavlja svoje “donacije”? Zavisno od toga kako parovi žele. Deset posto parova želi da zatrudni se*som, dok ostali ipak odaberu veštačku oplodnju.

– Mnogi parovi ne ne bi da čekaju pa odaberu se*s, ali pre razmene rezultata testova o p*lnim bolestima – objasnio je.

Sa mnogim majkama je u kontaktu, a imaju i veliku zajedničku grupu u kojoj svi razgovaraju i razmenjuju fotografije.

– Mi smo kao jedna velika moderna porodica. (objektiv.rs)