Nije imala sreće: Ostala bez GORIVA nasred puta, a kad je došla policija, otkriveno je još nešto ŠOKANTNO

Svijet

Nije imala sreće: Ostala bez GORIVA nasred puta, a kad je došla policija, otkriveno je još nešto ŠOKANTNO

Policija locirala napušteno vozilo, dok je žena otišla da pronađe gorivo

Žena iz Tenesija, koja je bila primorana da napusti svoje vozilo nakon što joj je nestalo benzina na mostu u Memfisu, uhapšena je i optužena za krivično delo posedovanja mari*uane nakon što su organi za sprovođenje zakona pregledali njen napušteni automobil.

Policijska uprava Memfisa saopštila je u ponedeljak da je uhapsila 54-godišnju Ketrin Mardesik, koja se tereti za krivično delo posedovanja kontrolisane supstance, mari*uane.

Policajci su primili dojavu o napuštenom automobilu u kolovoznoj traci. Kada su došli da ga uklone, u tom momentu se pojavila Ketrin, koja je bila vozač, i koja je objasnila da je ostala bez goriva.

Policija u Memfisu saopštila je da će pregledati automobil, ali im Ketrin nije dozvolila da uđu i prilično panično reagovala.

Tada su policajci shvatili da nešto nije u redu, a kad su konačno ušli, osetili su miris sirove mari*uane, koju su potom i pronašli Ketrin Mardesik je privedena.

Kada je vozilo pretreseno, pronađeno je blizu sto kilograma mari*uane, smeštene u više kutija i torbi. U autu je takođe pronađena i veća suma novca.

Pošto je vozilo bilo na teritoriji Memfisa u vreme otkrića, Ketrin je prevezen u zatvor u okrugu Šelbi u Tenesiju. (objektiv.rs)