IŠLA SAM ULICOM SA DETETOM BEZ IČEGA I VRIŠTALA NA SAV GLAS: Stoja je ovako govorila o najtežem momentu u životu

Showbizz

IŠLA SAM ULICOM SA DETETOM BEZ IČEGA I VRIŠTALA NA SAV GLAS: Stoja je ovako govorila o najtežem momentu u životu

Pevačica Stojanka Novaković Stoja već dugi niz godina je na estradnoj sceni i živi život kakav bi mnogi poželeli, međutim nije uvek bilo tako lako.

U iskrenoj ispovesti pre 5 godina pevačica se prisetila najtežih momenata u svom životu kada je ostala bez ičega na ulici sa detetom, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo njen muž.

– Ja moram da pomenem taj dan posle sahrane moj sin i ja smo došli kući i više nismo imali prava ni na šta… Morali smo da izađemo iz kuće, jer je tako njegova familija želela. Nikad me nisu voleli zato što sam siromašno dete i zato što sam se mlada udala za njega – ispričala je pevačica u emisiji “Iz profila” i dodala:

– Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde… Otac je bio toliko strog i rekao je ako se udam da više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u pravu. Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih 6 meseci dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Prijatelji su mi pomogli koji su mi bili kao porodica. (Kurir.rs/Grandonline)