Bili su najbolji prijatelji 60 godina, a onda su saznali nešto neočekivano…

Svijet

Bili su najbolji prijatelji 60 godina, a onda su saznali nešto neočekivano…

Walter i Alan obojica traže izgubljene članove svoje obitelji. Kada su shvatili da su oni članovi koje traže, bili su šokirani i oduševljeni.

Njih se dvojica nisu isticali tijekom svog života. Išli su u istu školu na Havajima, a upoznali su se u šestom razredu. Razvili su vezu jer oboje imaju sličnu pozadinu – obojica imaju članove obitelji koji nedostaju. No nisu ništa znali o njima – ni o svojim očevima, niti o drugim članovima obitelji.

Godine su prolazile, a Walter i Alan su ostali dobri prijatelji. U srednjoj su školi zajedno igrali američki nogomet.

No njihove su se različitosti sve više isticale. Alan je volio ići na zabave, dok je Walter volio ostajati kod kuće i učiti. No ostali su bliski, čak i kada su se oženili. Walter je imao mlađeg biološkog brata koji je, na žalost, preminuo s 19 godina. Na sreću, Alan mu je pomogao kroz to teško razdoblje.

Walter sada nije imao nikakve šire obitelji za koju je znao. Kada je Internet postao raširen, Walter je pokušavao pronaći svoje članove obitelji. Ali potraga nije imala uspjeha. Nakon toga je DNK testiranje postalo opće dostupno.

Walter je svoj DNK poslao tvrtki koja se bavi a***izom obiteljskog stabla, a rezultati su mu ubrzo stigli poštom. On i njegova kći Cindy nisu mogli vjerovati što su pročitali. Ispostavlja se postoji neidentificirana osoba koja je biološki vrlo bliska Walteru – toliko bliska da dijele istu majku. Osim toga, ta je nepoznata osoba također zatražila DNK testiranje u toj istoj tvrtki. Osoba se potpisala s Robie737, a Walter je shvatio tko bi to mogao biti.

Alan je posvojen u obitelj koja se preziva Robinson, a on je isto tako pilot koji vozi avione Boeing 737. Je li moguće da je njegov životni prijatelj zapravo njegov davno izgubljeni brat? Walter je nazvao Alana i pitao ga je li koristio tvrtku za pronalazak članova obitelji. On je odgovorio „da“. Nakon toga ga je upitao je li on koristio ime Robie737, na čega je Alan odgovorio „da“. Tada su obojica shvatili da su braća koja se traže cijeli svoj život.

Iako su se našli već tisuće puta, ovog je puta to bio poseban susret. Iako je DNK rezultat rekao svoje, bilo im je teško prihvatiti novu stvarnost. No kada su usporedili svoje podlaktice, shvatili su da su obojica jednako dlakavi. Braća su naposljetku svoj pronalazak proslavila sa svojim obiteljima koje su također postale zajedničke.(atraktiva.net)